Коктейл от дрога убил Боби Кристина (Нови разкрития около смъртта й)

1749
09 Август 2015, 17:00


Коктейл от дрога е убил Боби Кристина Браун. Дъщерята на Уитни Хюстън е била убита умишлено, заявиха от полицията, научи HotArena.


Наследницата на поп легендата и гаджето й явно са били в кошмарни отношения, тъй като той я упоил с наркотици. Смята се, че Ник е държал главата на момичето под водата, във ваната, в която е намерена полумъртва.


Един от най-големите кошмари на Боби Кристина е да не се удави като майка си. В обвинителния акт обаче се посочва, че той я е бутнал във ваната след сбиване, съобщава ВВС.


Лекарите предполагат, че момичето е прекарало под водата осем минути и че именно поради това не е дошла в съзнание.


Според адвокатите на Гордън твърдението не е вярно и той не й е посягал, нито пък я е тормозил физически, или чрез упойващи вещества. Боби Кристина почина 6 месеца след като на 31 януари бе открита полумъртва в дома си.


Юристите отхвърлиха обвиненията срещу техния клиент, твърдейки, че той е невинен. Те посочват също така, че Ник Гордън не е бил осъждан по-рано и твърденията, че е дал смъртоносен коктейл на приятелката си, не отговарят на истината.


Срещу Гордън още на 24 юни бяха повдигнати няколко обвинения. В едно от тях той е обвинен, че след като Боби Кристина завърши в болницата, в кома, от нейната сметка е задигнал 11 000 долара.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Поредната
преди 2 години
-1
Циганска работа!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени