Колежка на певицата свидетелства: Кали клекна под масата на Жоро Илиев и… (Цялата случка с подробности)

9642
23 Октомври 2014, 11:31


Редакторска плесница

 

„Грозно, смешно и лицемерно е Кали да се прави на света вода ненапита и да лъже, че с Жоро Илиев са били само приятели! Ние да не сме лукови глави!? Ами нали има живи свидетели на отношенията им и на това какви ги е вършила по онова време Галя (истинското име на певицата е Галя Иванова – б.а.)“, разкри нейна колежка.

 

Тя е свидетел на скандални истории, свързани с Кали и Жоро Илиев и е крайно възмутена от наглите лъжи на изпълнителката, научи HotArena.net.

 

Певицата наистина го играе най-моралният съквартирант в Къщата на ВИП Брадър, като си позволява да критикува всички. Дали обаче крадецът има право да вика: „Дръжте крадеца“?!

 

Ако телефоните имаха камери…

 

„Как може да е толкова безочлива!? Лично аз съм присъствала на унизителна сцена, при която Кали правеше френска любов на Георги Илиев под масата в механата „Попското”! Жоро беше пиян и дрогиран и си пожела певицата да го ощастливи орално! Кали удари няколко питиета, завря се под масата, разкопча му панталона и започна! Имаше поне 20 свидетели! По онова време телефоните нямаха камери, иначе със сигурност щеше да има и видеоклипчета”, разказа пред „Уикенд” известна чалга певица от близкото минало.

 

Кали не е била заплашена и е имала избор, можела е да откаже на Жоро Илиев. „К`во ти пука, бе сестро, пари трябва да вадим. А и Жоро е готин мъж”, казала с присъщия си непукизъм Галя след края на акта пред сащисаната си колежка.

 

Може ли да се забрави Георги…

 

По-късно Илиев й се наситил и наистина си останали само приятелки, както сега твърди певицата. „Съмнявам се, че детето й е от него, но тя наистина кръсти момчето си на Илиев – естествено, с користна цел. По този начин си гарантираше, че Жоро Илиев никога няма да остави сина й гладен и ще се грижи за него“, разкрива още колежката й. И Кали добре си е направила сметката, защото до смъртта си Жоро ежемесечно давал пари за момчето.

 

Защо обаче изпълнителката толкова упорито крие, че за били любовници. „Връзката им беше обществена тайна, всички знаеха“, твърдят запознати.

 

Според Кали Жоро Илиев много я обичал, но сам като приятел. Той неведнъж й помагал в трудни моменти, като дори я спасил от изнасилване.

 

Истината е някъде там…

 

Изпълнителката винаги е оборвала слуховете, че Главния е баща на първородния й син, но в същото време пази в тайна името на биологичния му татко. През годините Кали е разказвала различни истории около името на сина си. Според едната версия го кръстила на Георги Илиев, защото спасил първия й мъж, когато бил поръчан. Според друга версия на Кали момчето въобще не е кръстено на Главния.

 

Всички тези противоречия само пораждат съмнения, а истината - една си Кали знае.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мъдю
преди 3 години
0
Ако не е измислена колежка, а реална, все си мисля, че и нейното име започва с буквата К или П. Воже и да греша, защото пеещи курви колкото искаш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Манго
преди 3 години
0
Тази колежка да не е преглъщала жално милно и да е чакала покана?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени