Колко мило! Вижте какъв подарък купи Биляна Дол на Алисия

https://hotarena.net/laifstail/kolko-milo-vijte-kakav-podarak-kupi-biliana-dol-na-alisiia HotArena.net
Колко мило! Вижте какъв подарък купи Биляна Дол на Алисия
Малкия Валерко донесе подарък на майка си от леля Биляна Дол, видя HotArena.

Валери Божинов и новата му любовница Биляна Дол, изкараха кратка почивка, заедно със сина на футболиста Валерко в Дубай.  На тръгване за България, Биляна купила изящно сребърно бижу представляващо две сърца, което Божинов-младши подарил на майка си.

Трогната, Алисия веднага се закичи с колието и сподели радостта си с последователите си в социалната мрежа.

Госпожица Дойчева е много близка приятелка на Биляна. Двете често публично демонстрират симпатията си една към друга, а Алисия се накъсва да лайква снимките на сръбкинята.

Фенове на звездата на „Ара“ коментират, че тя винаги се впива към всяка дружка на Валери Божинов, с изключение на.... Николета.

19 Коментара

-

преди 7 години

Освен обща обич към левчетата на божинката, споделят и обща страст към дялкането с големия бръснач на мутрите си

Коментирай

TEODORA

преди 7 години

ALISIA E MNOGO GNUSNA JENA MAZNI SE NA BOJINOV I NA TAQ DURTA SRUBKINQ ZARADI PARITE I NAI VECHE ZARADI NIKOLETA ZASHTOTO ZNAE CHE VALERI VINAGI SHTE OBICHA SAMO NIKOLETA

Коментирай

ЯНИ

преди 7 години

ах, колко са долни, билянка що не купи от кумова срама и за другата жена нещо

Коментирай

Алчнолисия

преди 7 години

Николета може да е всякаква, ама поне не се мазни така лицемерно. А мазницата Асуна днес целувчици за Билянка, утре за някоя друга. Жена без принципи и самоуважение, затова и мъжете ще я подмятат като парцал цял живот.

Коментирай

йу

преди 7 години

леля ви ася е хитра лисичка, тънко-тънко ги нарежда сметките, пък нека децата да вярват, че била принципна

Коментирай

МУУУХАХАХАХА

преди 7 години

Лисиция да не иска пак Валери да й купи апартамент или да й плати екскурзията, че така яко се е замазнила? То не бяха честитки за р.д. на Биляна, то не бяха клипчета, то не бяха целувки. Мазна- по-мазна- най-мазна - Алисия.

Коментирай

a stiga

преди 7 години

tva u6atoto maimuna li e kvo e na snimkata, tva e taiz bilqna, aa tq i ot alisiq e po grozna be

Коментирай

pfuu

преди 7 години

koi go boli fara za tiq kur podlogi

Коментирай

Мария

преди 7 години

АСЯ ИСКА ДА Й ГЛЕДАТ ДЕТЕТО,А ТЯ ДА ПАЗИ ДЕБЕЛОБУЗКОТО.ДАНО ДА Е ПРИБЕРЕ ЗА ЖЕНА.

Коментирай

колко мило

преди 7 години

само такива снимки публикувайте на ася - без главата!!

Коментирай

Veni

преди 7 години

Асасуна се мазни на Билянчето, за да може Валери да плаща на Асасунчето и да взима малкия Валерко по-често със себе си. Асасуната сега се мазни яко и на Лидка Скалата, кани се да й става снаха. Не знам кого заблуждава, то си личи от километри, че всичко е с користни цели. Защото тя не е нищо друго, освен една материалистка. А, да и треторазрядна певица, напираща за богат съпруг. Колкото за Биляна, евала! Така се прави. Вижте каква култура извади сръбкинята - подарък за бившата праща. Това тук никоя няма да го направи. Претенции до небето, култура и възпитание - никакво. А, са алчни и стиснати, да не казвам като какво.

Коментирай

ана

преди 7 години

....защото Никол не е била с тях и Николета няма нищо общо с тази им почивка.Дет" се вика-няма кой да й занесе подаръка:)....

Коментирай

ана

преди 7 години

Абе,вие не сте наред!Минало е доста време от раздялата на Алисия и Валери,нещата вече са в друга насока.Според мен за затоплянето на отношенията им на първо място е Валери младши.Добрите отношения са важни за детето.После най-вероятно Валери след като заряза Николета,се е поизвинил за изцепките си ,които къдриха срещу Алисия.Помните ли Николета как се хвалеше при Карбовски през седмица,защото само там й се дава ефир.Бяха ги снимали дори от спалнята в Италия-срам.Пускаше заядливи статуси в профила си,защото си мислеше,че ще е цял живот жена на Валери,но и нейният мандат мина.Алисия няма смисъл да си се мазни на когото и да било.Мъжът до нея трябва да я преценя,а не родителите му.Разбира се при богати родители има власт,но и децата им са хора с мнения.То е смешно да си като Динив младши например и да си "роб" на тате.

Коментирай

Смешно е написаното

преди 7 години

Жената е написала, че подаръкът е от синът й, а драскачите тук пишат, че е от Биляна. И малоумната клика вечно нападащи Алисия и защитници на "света вода ненапита", "ангела" Николета, бързат да оплюят певицата и да търсят корист... А Алисия от участия си изкарва дооооста голяма заплата, тя е най-добрата във фирмата си и печели грамадни за средния българин суми. Печели повече и от Валери Божиновата или пък плешовата заплата, вижте само по колко участия има на месец :)

Коментирай

Ай

преди 7 години

Напълно сте права-детето е искало да купи нещо за спомен на майка си и Биляна просто е помогнала, проявявайки добро и възпитано отношение. В смутни времена като днешното тинята изплува на повърхността и си мисли че е връх, а после започва да се утаява където и е мястото. Та еднодневки като лозанова и фенки са ден до пладне.

Коментирай

Катя

преди 7 години

Алисия уважава жената, с която е Валери. И това е нормално. В името на детето. За него е добре да расте в нормална среда, сред гора разбиращи се помежду си. И не мога да разбера какво толкова чудно има, че статии се пишат, а коментарите едни конспирации..... А всъщност всичко е много прост и се нарича УВАЖЕНИЕ

Коментирай

Ивон

преди 7 години

Алисия се впивала във всяка жена на Валери, освен Николета? Малоумнието ви удари дъното, охлюви бавноразвиващи. Валери е имал само една сериозна връзка след Николета, нормално е да са в добри отношения и тримата, никой няма какво да дели. С такъв злобен и обсебен боклук като Лозанова кой ще иска да е в добри отношения. Алисия я игнорнира безмислостно, чак да ти стане жал за вниманието на Николета към вечната й врагиня, която осъзнава колко е по-добра във всичко и затова МРАЗИ. Мрази копеленце, мрази... само със злобата и селефитата ще си останеш накрая ! :D :D :D

Коментирай

Ива

преди 7 години

Спокойно, Алисия си изисква каквото се полага на сина й и ако беше малко по-информиран щеше да знаеш колко точно е това, но понеже ти си поредния озлобен, прост хейтър, който говори с гъза само и само да изпърди нещо злобно няма как да знаеш. Може да иска каквото е нужно за сина й, но никога няма да падне на нивото на онази гнусна венерическа болест Лозанова, и да му звъни, за да дойде да плати сметката за рождения ден на собственото й дете. Дъно, дъноооооо.... що свирки излапа и пари спечели и сметките да й плащат. Мърша

Коментирай

:D

преди 7 години

Aбе пий си хапчетата че ни е писнало вече от такива като тебе.Ае със здраве!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.