Колко плати Митьо Пищова на 6-ата си булка?

6592
24 Октомври 2011, 16:46


Редакторска плесница

 

 

Булка Номер 6 чукна на вратата на Митьо Пищова. Сензацията бързо обиколи медиите, след като Митьо сам се похвалил на профила си във Фейсбук. Социалният му статус „женен” предизвика бурни коментари на стената на болярина в социалната мрежа.

                                                     

 

„Няма лабаво, а?! Успя да „отстреляш” и шеста булка. Честито!”, кискат се приятели на Пищова в мрежата. И докато аверите му искрено се радват на обновения му семеен статус, зевзеци побързаха да се усъмнят в безкористните му цели.

 

 

На никого не му се вярва, че боляринът е сключил брак, а още по-малко за шести път. Форумци изразяват съмнение, че Пищова изобщо някога се е женил. „Булката-беглец”, която уж го заряза пред олтара преди няколко месеца, била само пиар повод на Митьо да почерпи с някое друго кебапче. А всъщност митичната Деси никога не е съществувала, редят конспирации по форумите.

 

 

Версия Номер 1 на неверниците в нета е, че Пищова само си прави пиар и новината, че е женен за пореден път, е рекламна измислица. Огромното туловище на Митьо искало да напомни за себе си – нещо, което не му се удало в кметската кампания.

 

 

Има и такива, които приемат за чиста монета факта, че се е оженил. Те обаче са убедени, че Пищова е платил хубава сума на новата си булка, за да го вземе. „Коя ще е тази лудата, дето ще се омъжи за тоя тюфлек. Трябва да е закъсала за пари и Пищова да й е обещал тлъсти пачки”, гласи един от злобните коментари в нета.

 

 

Е, тлъсти, тлъсти, колко да са тлъсти? Колко пари може да струва една булка за Митьо Пищова? HotArena.net не може да гадае, но вие можете да залагате в коментарите.

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mishkoni
преди 5 години
0
napravo ujasssssssssssssssssss
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
total
преди 6 години
0
торба с лайна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени