Колко точно силикон наблъска Бориса в гърдите си? Снимки ПРЕДИ и СЕГА + как лъже, че всичко е естествено

https://hotarena.net/pod-pricel/kolko-tochno-silikon-nablaska-borisa-v-gardite-si-snimki-predi-i-sega-kak-laje-che-vsichko-e-estestveno HotArena.net
Колко точно силикон наблъска Бориса в гърдите си? Снимки ПРЕДИ и СЕГА + как лъже, че всичко е естествено

Тютюнджиева винаги е била върла противничка на лягането под ножа и е твърдяла, че е естествено надарена, но истината е друга. В последните си фотоси тя демонстрира доста наедрял бюст, който едва ли е плод на боза или усилени тренировки, видя HotArena.

Моделката публикува мощните си бомби на стената си във фейсбук и накара мъжките ченета да увиснат, а женските да си умрат от злоба. Тютюнджиева е наляла внушителен бюст и го показа почти голичък пред феновете си, а мъжката част от тях нямат нищо против разголените й снимки.

Припомняме, че смуглата красавица ревностно защитаваше гърдите си, докато беше в „Къртицата“. Брюнетката дори се закани да съди всеки, който твърди, че деколтето й не е естествено, пише \"Всеки ден\".

Преди Бориса е била доста плоска

\"\"

Според специалисти бившата на тв водещия Андрей Арнаудов си е поставила по 300 кубика силикон във всяка гърда. „Безумно е да отрича, че има импланти и не е лягала на операционната маса. Дори и човек с огромен диоптър може да забележи“, категорични са запознати. 

\"\"

4 Коментара

н

преди 7 години

Естествени са колкото е "естествено" руса. Ама дори и като са били по-малки, има много странни гърди. Пак приличат на импланти, макар и малки. Ако е имала някаква мастна тъкан в гърдите преди имплантите, е странно да изглеждат така и не биха изглеждали. Ако е нямала, само тогава може да изглеждат толкова неестествено, но по принцип всяка жена малко или много има. Явно е била наистина супер плоска и си е сложила малки импланти.

Коментирай

1

преди 7 години

Вие тъпи ли сте? Това не е тя с русата коса. Вижте от клипа на Борис Дали (Не се сещам как беше) ама е там снимана по бански в басейна и е без силикон

Коментирай

о

преди 7 години

Хехе Не била тя! Това пък не очаквах, че някой може да го каже! Дали пък самата Бориса не се опитва да се изкара, че не е тя, защото не вярвам някой наистина да е толкова сляп или пък толкова да знае.

Коментирай

da be, ne bila tia. michael jackson e

преди 7 години

tochno si e borkata. vij v ofitsialnata i stranitsa starite snimki ot 2009-2010. tochno si e izrusena partsalana

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.