Колко трогателно! Бирмата избира годежен пръстен за любимата си Алисия (Освен, че са заедно, мислят и за сватба + СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/kolko-trogatelno-birmata-izbira-godejen-prasten-za-liubimata-si-alisiia HotArena.net
Колко трогателно! Бирмата избира годежен пръстен за любимата си Алисия (Освен, че са заедно, мислят и за сватба + СНИМКИ)
Не само, че не са се разделили, а мислят и за сватба! В търсене на перфектния пръстен се впусна пернишкият бизнесмен Георги Станоев-Бирмата. Милионерският наследник препуска като бесен из скъпарските бижутерски магазини, за да избере идеалния камък за фолкпевицата Алисия, видя HotArena\".

Чалгарката така е омагьосала Бирмата, че младокът се е превърнал от заклет сваляч и бройкаджия на силиконови какички в примерен романтик, готов да даде няколко хилядарки, за да изненада любимата си. Папараци на \"България Днес\" уловиха младия богаташ в една от поредните му обиколки по скъпарските бижутерии.  Видимо притеснен и развълнуван, Станоев влезе в лъскав бижутерски магазин в центъра на столицата. Луксозната световноизвестна марка предлага едни от най-изтънчените и ултраскъпи бижута, които малцина родни богаташи могат да си позволят. По всичко личи, че маститият бизнесмен Жоро държи да избере пръстен от бляскавата марка.

Бирмата нащрака с телефона си няколко диамантени изкушения и умислено излезе от шикозния бутик. Пернишкият милионерски наследник изпрати фотосите на свой другар, с когото се съветва за трудния и съдбоносен избор, след което яхна скъпарското си \"Ферари\" и отпраши с мръсна газ.

За никого не е тайна, че Алисия е луда на тема диаманти и бляскави глезотийки, и любимият й не би рискувал да я разочарова.
Най-новата светска двойка обмисля отношенията им да прераснат в нещо повече и много скоро може да шокират околните с новината за годеж. Преди известно време Алисия сподели, че се чувства готова да промени живота си с правилния мъж и не се страхува отново да се обвърже сериозно. След драматичните разочарования с бащата на сина й - Валери Божинов, и вратаря Ники Михайлов Ася е излекувала сърцето си и е готова да се довери на новия човек до себе си.  Месеци наред фолкзвездата и Бирмата криеха връзката си и избягваха да се появяват заедно на публични места, докато папараци не ги хванаха в крачка. Двамата бяха засечени да се прибират заедно от едноседмична почивка в Тайланд и истината лъсна.

П
о всичко личи, че Бирмата и чалгарката бързо са се опознали и връзката им не е основана единствено на среднощни забавления. Синът на певицата Валери-младши вече познава новия си доведен татко и прекарва свободното си време в неговата компания. Очевидци разказаха пред вестника, че малкият Валерко често може да бъде забелязан в имението на Бирмата, където той и майка му пренощуват през вечер. 

Преди да се залюби с Алисия, Бирмата имаше дългогодишна гореща връзка с колежката й Преслава и всички от обкръжението му смятаха, че тя ще е жената на живота му. След бурни скандали, много рев и няколко тупаника, които Преси изяде от тежката ръка на любимия си, отношенията им се разпаднаха с гръм и трясък и в момента не се и поглеждат.

Освен със звездата на \"Пайнер\", въпреки че е още млад и зелен, Бирмата е имал вземане-даване с десетки тунинговани светски дами. Според негови близки обаче Алисия е първата, която го е накарала да се замисли за сериозната стъпка, а и на Жоро вече му било писнало да бройка мацки. Алисия вече правила намеци на любимия, че е готова за ново семейство. Дали чалгарката ще успее да надене брачния хомот на Бирмата, само времето ще покаже.

35 Коментара

hhh

преди 7 години

Tochn godejen prysten, nqma da e. Vsichko drugo, no ne i prysten. :) A Alisia, za koqto uj sinyt i e nai-vajen, ne sprq da tyrsi i presledva mladoci, koito da omagiosva. Dano pone sega da e serizono, zashtoto ot vsichko nai-mngo pati sinyt i, koito ne samo , che gleda rezila na bashta si vseki den, ama i maika mu ne pada po-nadolo.

Коментирай

Пф! Абе до кога ще четем комплексарски коментари, бе?

преди 7 години

Сега ще анализирам подробно коментара ти, за да се усетиш колко е комплексарски и излишен! Първо коя беше ти, че да казваш дали ще е годежен или няма да е? В пълна информационна неизвестност си, пък коментираш все едно живееш в къщата на Алисия. Откачалка! Второ, какво общо има това, че Валери е най-важен за Алисия с това, че преследвала младоци? Искаш да кажеш, че това, че една жена си има приятел означава, че детето й не е най-важно ли? Пак пълна откачалка. Трето ти пък как по дяволите разбра, Алисия кой преследва ти слушаш ли се колко си смешна? Това, че Алисия може да си позволи да е с младоци е достатъчно красноречиво-може да си го позволи. Четвърто, какво е виновна Алисия, че детето й ежедневно гледа сеирите на баща си? Той се излага, не тя! И какво значи дано този път е сериозно? Алисия няма връзка под 5 години, или за теб сериозно означава "брак"? Замисляла ли си се, че не на всеки му е цел да има брак и деца? Умствено помрачена жено.

Коментирай

Пф! Абе до кога ще четем комплексарски коментари, бе?

преди 7 години

Алисия е на 33 тя също е млада. Вие има ли вариант в който веднъж да не плюете и завиждате? Ако е с млад, младок бил, ако е на 40 години, дърт бил. Ако има пари, ми тя ги преследва все такива, ако няма пари пък ще е изкарате, че ударила дъното и мизерства. Толкова сте противни с това примитивно мислене, че чак се чудя понякога как ви се коментират такива повърхностни неща.

Коментирай

Силвия

преди 7 години

Али ,страхотна си :))))) ♥♥♥

Коментирай

EN

преди 7 години

Абе тая пропаднала лелка ли ви плаща да съчинявате такива небивалици всеки ден? Кой изобщо вярва на подобно нещо? С репутацията и на дърта и обиграна проститутка скачаща от легло на легло за парцалки и дрънкулки баш пък момче 95-ти набор ще тръгне да се годява за нея. Сигурно му е мечтата на живота. Да има леля за жена, грозна и наоперирана, упражняваща най-древната професия. И на него и на родителите му.

Коментирай

hhh

преди 7 години

хахах, чета и с глас се смея. Никой не завижда на Алисия, че то всъщност има ли за какво? За провисналата кожа ли? За обезобразеното й лице? За кое по-точно? Ма моля ви се, в свободна страна живеем, всеки има право на мнение. Всеки може свободно да си говори, какво скачате като мухи на мед? Аман от малки пубери. Това е моето мнение и не ми пука на задника за вас и какво мислите вие за мнението ми. Нито ще го промените, нито ше ми го накривите. Смешни хорица, не винаги 'лошият' коментар, означава завист.... прост народ.

Коментирай

klozeta

преди 7 години

Алисия -по -добрата .Винаги!

Коментирай

ah

преди 7 години

Тя, простотията върви с арогантността! И, защо си мислиш, че пък някой му пука за твоята простащина, злоба, злост, завист и МНЕНИЕ? Май се самоуспокояваш, когато не си пил/а хапчетата си?!

Коментирай

невероятна жена

преди 7 години

За да промениш един мъж се иска интелект, подход, чувства, отдаденост, последователност, преданост, любов и още много човешки добродетели. Не се променя само онзи , който не иска. Факт е, че тази с жена притежава всички качества и промени мъжете в живота си до толкова до колкото да им промени мирогледа в правилната посока. Друго си зависи от тях и заложеният им ген. Страхотна е! Заслужава да бъде щастлива независимо с кого!

Коментирай

thomas

преди 7 години

Като гледам как на обществени събития пича се прави, че не я познава и грам не я отразява, а напротив радва се на компанията на млади мацки, надали е тръгнал пръстен да и купува. Или по-скоро е купил, но не и за нея. Но нека си мечтае женицата, лошо няма.

Коментирай

fordil

преди 7 години

Да, спор няма че променя мъжете в живота си. От млади и талантливи мъже с професия ги превръща в отрепки с провалена кариера. И това момче го чака същата участ. Тя е като паразит. Който се е захванал с нея се е превърнал в тотален провал.

Коментирай

Хюсеин

преди 7 години

Защо я наричате с това мюсюлманско мъжко име Али?

Коментирай

Vol

преди 7 години

Тая пак сънува сватби и бебета, а роднините и богат зет. Няма друг такъв балък като Валерко, който да издържа нея и цялата и рода.

Коментирай

заслужава, заслужава и повече даже

преди 7 години

Еееееееми, кой каквото заслужил. Тя не е с него, ама карай, нали вие я вкарахте в този филм и упорито си вярвате в това хихи.

Коментирай

$$$

преди 7 години

Асе, хем го цоцаш хем те е срам, че ти е тъпкач?...Много си неблагодарна.След време няма да има и кандидати да ти го бутнат.

Коментирай

преди 7 години

Преди да анализираш си смени името! Колко коментара написа днес, оФцо??? Тук поне два са твои!

Коментирай

Do ah

преди 7 години

Tupoooo ! Da ne beshe pisal po-dobre;)))))

Коментирай

qutik

преди 7 години

Колко тъжно! Сама да си съчиняваш статии и да си измисляш истории за сватби, пръстени и несъществуващи любови. Опитва се да дразни Николай, ама на него как му пука.....

Коментирай

Тъпи сте

преди 7 години

Абе , хорааа !! Николета Пак ви вкара филма и вие давайте . Ама сте прости , тук , в рози сайт , само Николета е тачена , защото им цака всеки месец , ако не плаща на статия , вечната й врагиня , както сама я определя , сега курволета иска да дразни Преслава , защото тя спа с Джино и т.н , това е целта й , гледайте интервюто в сигнал.бг и ще разберете , а и джино как се беше иЗгаврил с нея - разликата между мен о Роналдо е , че аз спах с Курволета пръв хахахах , тъпата курва пак вкара в интриги

Коментирай

Тъпи сте , но Николета ви бие по тъпота , спокойно

преди 7 години

100 procenta Niklozete e pisala nqkoi ot komentarite , da vi pusne muhata , sega poslanie kum teb ciganko - добре си изигра картите , факт , но вече тъпото ти възпитание ,курванлъка ти и ниският ти умствен капацитет те съсипват и ще те съсипят . Ние , за разлика от теб , сме малко по - досетливи , не ни подценявай , трябва да лижеш гъза на Алисия , ако не беше тя и индоректно парите на оня смотаняк , още щеше да лъжеш , че ще се снимаш в клип на ейкън и щеше да купуваш парцалки от битака . Не забравяй от къде си тръгнала, винаги можеш да се върнеш там , поздрави на пр- ри , смени го , че вече изтърка лентата

Коментирай

хаха

преди 7 години

Тая Бирма нещо напълнял ми се струва?

Коментирай

Силвия

преди 7 години

Хюсеине,за да питаш и да не знаеш .....!!!

Коментирай

.............

преди 7 години

Опитваш се да си изядеш говното от злоба и почти си стигнала до целта. Тъп/а мангал!

Коментирай

бля бляl

преди 7 години

Личи си ,че има стегнато и пропорционално тяло оформено от фитнес. Сладур е! Другото е само в твоята глава и помисли, които нямат никакво значение за никой! Просто да си изхвърлиш жлъчката в поредният N -ти коментар. Кой го е еня?!?

Коментирай

нима?

преди 7 години

На Курволета нали? Затова и БИ ДУЗПАТА от 1 метър "законният и съпруг" пред цяла България най-безцеремонно и я сложи на мястото си. Издържаше цялата и Караджовска циганска рода и плат построи в с. Караджово. А, на проститутката заради дъщери си остави огромен апартамент и чисто нов Мерцедес. Без Валери още да духа по тоалетните и мазите на бардаците на сульо и пульо за една кола. Знаем се от зелени венци с нея.

Коментирай

blue

преди 7 години

Стегнато и пропорционално тяло??? ОМГ! Стегнат е толкова колкото разпльоканият ти задник. Но във вашето село може и да мине за сексимвол, щом баба Ася минава, смятай.....

Коментирай

до $ $ $

преди 7 години

Яд те е че ти не можеш! Можеш само да му изцоцаш оназ работа и то , ако ти позволи с маска. Иначе, ще лаеш тук из този лайнян сайт до последно нареждане. хи хи кеф!

Коментирай

до $ $ $

преди 7 години

За мя задник можеш само да мечтаеш. А, не мисли,че ти като си от село и другите са. И няма нищо от това , че си от село. Аз се прекланям на хората от селата, които стоически издържат на идиотите в държавата и са с една идея по-морални от гражданите. Нямам късмета да съм родена на село, за което съжалявам. А ти си просто ТЪПО и ЕЛЕМЕНТАРНО селско парче. И , като казвам в коментарите си "селянка" не го идентифицирам с думата в прекият и смисъл, а селяндурка, каквато си ти.... И си личи от Космоса....И да, сладур е Бирмата и нито е дебел, нито разпльокан. Интересно в случая обаче е: как разбра ,че аз съм с разпльокан задник? Може би пак от качествата , които изброих по-горе ха ха ха ааааа Тъпо, тъпо и кухо , та чак дрънчи! Пословична си тук с простотията си!

Коментирай

g93

преди 7 години

Асьо пий си хапчетата и ти и роднините ти, че вече тотално се излагаш. Знаем за болезнената ти обсебеност от Николета, но ти направо прекаляваш, чак плашиш. Обърни се към лекар, вземай медикаменти, лекувай се ма жено! Стига си ставала и лягала с мисълта за това момиче. Живот нямаш ли си? Нали си имаш ново гадженце, младичко, дебеличко? Какво е виновна Николета, че и то не те ще за булка?

Коментирай

хубава двойка

преди 7 години

Сладурска двойка са ! Аз пък много ги харесвам и живота си е техен ще го живеят , както намерят за добре. Завистниците да им дъвкат гъзовете , а доброжелателите, да им се кефят! Дерзайте! А за тези, които са опозиция на всичко и на всички винаги- ще кажа.... Нещастници!

Коментирай

blue

преди 7 години

Ами вземи си го у вас като е сладур ма пача. Какво дебнеш под всеки коментар и контрираш всеки който не харесва онова дърто лайно Ася и дебелия и тъпкач? Айде като съжаляваш, че не си родена на село бегай към някое да пасеш овце, че барем по ще си полезна там.

Коментирай

а

преди 7 години

до g93: леле докато четях коментара ти, направо си представях как Николета го изсъсква това на някоя нейна дружка (ако има такива останали). Само че правописът и пунктоацията ти веднага доказват, че не си Николета. (приеми го като комплимент).

Коментирай

а

преди 7 години

открай време е ясно, че статиите в този сайт са поръчкови, но не от Алисия, а именно от Николета.

Коментирай

а

преди 7 години

до fordil: ааа не съм съгласна. Те са си били утрепки и преди да се захванат с нея. Не им е виновна Алисия на някакви разглезени разлигавени псевдофутболистчета, че нищо не става от тях.

Коментирай

a

преди 7 години

не, много си е прав ah. hhh, защо изобщо писа да ни уведомиш, че хейтваш Алисия. Никой не ти оспорва правото на мнение, но и никого не го интересува какво мислиш ти.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.