Комар спука силикони

1869
15 Януари 2013, 14:48


Комар спука силикон бюст и причини ужасни страдания на 36-годишна британка. Сара Уол, преживя истински кошмар заради новите си импланти, научи HotArena.net

 


Британката тъкмо си сложила силиконови импланти, когато я ухапало досадното насекомо. По всяка вероятност комарът е пренасял зараза, тъй като ухапаното се инфектирало много бързо.

 


„Почти не го усетих, кога ме е убол, но ухапаното започна да расте. В рамките на седмица то стана четири пъти по-голямо. Изглеждаше като огнестрелна рана”, разказва Сара.

 


В началото тя не очаквала да се случи нещо сериозно, но след като една сутрин се събудила със зверски болки решила, че е крайно време да отиде на лекар.

 


„По мен течеше гной, шортите ми бяха подгизнали от нея. Имаше огромна дупка. Лекарите изкараха половин килограм отрова от ухапването на комара”, споделя ужасената жена.

 


Заради инфекцията се налага да сменят и имплантите, тъй като едната й гърда експлодира. Около силикона се натрупала течност и предизвикала инфекция в тъканта около него.

 


Сара споделя, че за нея това е било истински кошмар, след като преживява тежка битка с рака. Жената е принудена да реконструира лявата си гърда отново, тъй като инцидента с насекомото буквално я съсипва, пише  "Всеки ден". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени