Компютър събира двойките от „Женени от пръв поглед“

2762
14 Април 2015, 10:13Компютърна програма събира двойките от „Женени от пръв поглед“. Мачмейкърите Румен и Радослава Карамихалеви разкриха подробности за метода, по който са избрали двойките, разбра HotArena.


„За тези двойки цялата информация, която събрахме по време на интервютата, си я въведохме в нашия модул за мачмейкинг и там съвпаденията излизат в проценти—с кой човек колко процента имат съвпадение участниците“, разкриват двамата.


След това с психолози са обсъждали психологическите портрети—дали хората си допадат и дали имат сходни житейски съдби, както е при Наско и Антония.

„Гледахме дали имат някакви сходни очаквания—хората идват от биологичното си семейство с някакво възпитание и настройка за това, как трябва да си подредят живота", казват двамата мачмейкъри, пише „Блясък“.


Съответно двойките трябва да имат сходни очаквания от живота и както един човек решава, че на 25 му е рано за брак, друг го тикат към семейство и деца. „Такива принципни нагласи за живота беше важно да си съвпаднат“, разкриват още те.


Не на последно място са взети и индивидуалните вкусове на участниците, относно външността на половинките им. В случая със Стефан и Светлана, търсените им половинки са били спортни натури, които се поддържат.


„Примерно, Стефан много спортува и държеше жената до него да е много спортен тип, с хубаво телосложение, което е съвсем нормално изискване за човек, който поддържа тялото си“, разкриват още мачмейкърите на формата.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени