Концертите прецакаха Слави

1559
28 Юни 2017, 11:22Силната преумора и постоянното напрежение около трите концерта, причиниха сериозни проблеми на Слави Трифонов. Неукротимият водещ прецака сам здравето си, като отказа да слуша лекарите, научи HotArena.


Проблеми със ставите Дългия има от седем години насам. Тогава той пострада в банята на хотел в Стара Загора, по време на турне.Въпреки препоръките на лекарите да почива и да прекара поне месец на легло, той никого не слушал. Оттогава има сериозни проблеми, а последните му концерти го довършиха.След три дни на сцената положението стана за шоумена просто нетърпимо. Ставите и гръбначния му стълб постоянно го болели, заради което се наложила и спешна операция.


Според някои слухове Слави е опериран у нас във ВМА, а според други се е доверил на най-добрите специалисти в чужбина. Близки до него твърдят, че е сменил ставата си в Германия и вече носи изкуствена такава.

Когато го оперираха за първи път в Стара Загора трябваше поне месец да не става от леглото. А той на четвъртия ден беше в студиото.
Това му докара температура, възпаления и усложнения, които много трудно преодоля. Болките му просто не спираха”, разказват още от екипа.След като му слагат пирон в крака, установяват, че единия му крак е с 4 см по-къс от другия. Това при ръст от два метра се отразява на целия му организъм. И затова шоумена напоследък избягва да се движи много-много из студиото.

Лекарите са притеснени, че освен това се претоварва сериозно във фитнеса и постоянно вдига твърде много тежести. Или ходи твърде много.
„При такива травми винаги е необходима дълга почивка и доста рехабилитация”, твърдят от лекарския екип, лекувал Слави. Той обаче изобщо не ги слуша и продължава в същия ритъм.


Дори през август, когато предаването е във ваканция, не спира да мисли върху схеми и програми. Често пътува и до чужбина, което пак го лишава от нужните почивка и покой.


Дългият не отказва също и турнета по света и у нас, а хапчета твърдо отказва да взема. „Искам да съм в час с всичко, което се случва с мен”, категоричен е водещият.


Само два пъти в живота си приема упойка – веднъж, когато си чупи крака и трябва да се оперира и втори път - преди дни, за смяна на ставата.

Единственият който водещият слуша, е сестра си Петя. Но дори и тя не успява винаги да се справи с него, особено когато му заговори за почивка.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени