Конкуренцията на Рени Нобела се разбуди! Тризначките отново втрещиха с тъпотия, уж ги заплашвали, ама с мъртвец!

3321
17 Септември 2016, 09:35


Тризначките Вяра, Надежда и Любов напомниха за себе си и за това колко умствено ограничени са, научи HotArena.


Блондинките обичат да правят "публични изказвания" по теми, за които надали някой особено го интересува. С всеки подобен пост в социалните мрежи те успяват да втрещят както с начин наизказва, граматика и правопис, така и с липса на обща култура и навик да проверят нещо, преди да говорят. В този случай обаче си личи, че някой си е направил жестока шега с глупостта им.


Преди време трите риалити героини се оплакаха, че Нико Тупарев ги е осъдил за клевета и се заканиха, че отвърнат на удара и ще заведат дело срещу Нова Телевизия. Сега Вяра, Надежда и Любов споделиха с притеснение на всеослушание, че са получавали телефонни заплахи.


Трите споделиха в общия си профил, че са получили аноними обаждания, в които им се заповядва да прекратят делото срещу телевизията, защото иначе щяло да стане лошо. Към заплахите било споменавано и името на Димата Руснака, за да звучат по-страшно, пише "България днес".


Вяра, Надежда и Любов явно са се вързали на заплахите и са ги приели доста на сериозно, за да ги споделят с всички, че да се знае, ако стане нещо с тях, каква е причината. Те обаче няма от какво толкова да се страхуват, освен от собствената си глупост


Припомняме, че Димата Руснака бе застрелян в центъра на София преди цели 12 години, но името му явно все още всява страх и работи за сплашване на блондинки.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 7 месеца
0
Рени Нобела а Златка - Лондона? Точно Златка няма право да коментира знанията на другите,бързо забрави ,че не знае една европейска столица и стана експерт коментатор
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 7 месеца
0
е няма такива противни кокошки токачки
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анна
преди 7 месеца
-1
Горкичките, чак ми става жал за тях. Не е лесно да си глупав. Имам чувството, че когато са били в корема на майка им, мозъкът се е разделил на три - по малко в главиците на всяка една.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.51 mb
total execution time: 158.51616859436 miliseconds
mysql execution time: 43.094635009766 milliseconds