Константин си се присмя, в дискотеката му вече няма бело, а..лютеница!

8594
21 Януари 2017, 10:32


Константин обърна истерията по лютеницата с наркотик в маркетингов ход, узна HotArena.


В последните дни надали е останал някой, който не е разбрал, че на родния пазар се продава лютеница с вещество, определяно като наркотично. И докато социалните мрежи врят и кипят от шеги и колажи, Константин реши да извлече дивиденти. На фона на скандалните разкрития за тайната стаичка в дискотеката му, където се консумират забранени субстанции, определено добре му се е получило.


Изпълнтиелят се похвали с нова реколта лютеница, брандирана с логото на заведението му. А отдолу пише "Да друснем по едно хорце". Той се изфука, че има 1000 бурканчета от зарзавата и че "яко мазане ще падне".


Не е ясно дали лютеницата ще се раздава на входа на всички посетители на дискотеката или ще е само за ВИП консумация, но определено идеята се понрави на мнозина, които ще друснат по едно (хорце) с Коцето, пише "България днес".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Tori
Преди 1 година
0
О, така ли му викат вече на бялото - лютеница;)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hmmm
Преди 1 година
-1
Пиянде, наркоман,,,че и супер арогантен. По-добре да се скрие някъде. Ама така става като законите ни са хубави само на книга, щото ако бяха и реално изпълними щеше да се снижи мижитурката мръсна и да яде "лютеница" в Софийския.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хах
Преди 1 година
-2
Преслава винаги е обичала лютенца 47zpw6
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени