Корсетът на Азиска струвал колкото една кола

4454
13 Май 2011, 17:55


 

Скандалният корсет, с който Азис се снима за обложката на новия си албум "Гадна порода" струвал колкото една кола. 

 

Екстравагантната дреха с марката "Дискуаерд" е на Галена, но Костинбродската чучулига я отмъкна, за да вмъкне заслабналата си снага в нея. 

 

"Идеята за обложката се роди на път към снимките при фотографа Камен Вълканов. Първо си бях наумил обложката да изглежда по съвсем друг начин. Не беше въобще във вида, в който я виждате сега. В колата с гримьора ми Кирил Чалъков обсъждахме моята концепция, която беше нещо по-арт, по-модно. Но Кирчо каза, че идеята ми едва ли ще бъде разбрана от хората. Вслушах се в думите ми. И посегнах към корсета на Галена, което просто ей така бях взел за всеки случай в багажника на колата", признава в интервю пред "Уикенд" Кралят на попфолка.

 

"За съжаление в България се разпознават повече хранителните добавки и химията, отколкото модните дизайнери. И някои познавачи наричат корсета ми „дрешка”. Без да знаят, че тази дрешка е първа линия на "Дискуаерд", че е дефилирала на подиума на седмицата на модата в Ню Йорк, без да знаят, че тази "дрешка" струва колкото един автомобил...Аз съм  убеден, че 90% от жените в България не могат да се поберат в него, камо ли мъж", продължава Азис. 

 

С обложката на "Гадна порода" провокациите му няма да спрат. "Ходя всеки ден на фитнес и съм много упорит. Изчаквам да направя тялото, към което се стремя и, да, ще се снимам чисто гол – отпред, отзад, откъдето искате. Аз се харесвам, имам какво да покажа. И ако някой каже, че моето дупе не е хубаво, то той трябва да бъде обявен за лъжец №1 на планетата"...

 

Васко подозира, че от страх нито една община няма да се съгласи да постави скандалния фотос върху билборд. Припомняме, че преди години голият задник на Азис бе свален демонстративно от пано, закачено върху фасадата на бившия хотел "Сердика" за паметника на Васил Левски. 

 

"Няма да има община, която ще се осмели да го направи след онзи скандал. Страх ги е. Сигурно, за да не настане гражданска война, революция...Аз съм грешник, както всички останали хора на тази земя. Колкото и да се мъчиш да живееш праведно, малко или много в мислите си грешен. Може би най-големият ми грях е, че ходех с женен мъж. И не осъзнавах последствията от това, не осъзнавам какво причинявам на неговото семейство", изповядва се Азис.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени