Косъма вади 10 бона от колеги! Александър Сано на заплата при Азис, работи и за други певци

2751
29 Юни 2017, 14:00


Александър Сано – Косъма от „Под прикритие”, вади по 10 бона от колеги артисти, шушука се в светските среди. Оказва се, че актьорът е намерил начин да изкарва добри пари, поддържайки интернет комуникациите на доста от най-известните родни музиканти, узна HotArena.

 

За страничните доходи на Сано разкри неволно един от клиентите му – Азис. Пред приятелката си Гала той изказа специални благодарности към звездата от сериала на БНТ, че се грижи за канала му в мрежите за видеосподеляне. И уточни, че не само той се възползва от услугите на Косъма. Същото правели и много други представители на родния шоубизнес, които се радват на завиден брой гледания на клиповете си в интернет.

 

Запознати издадоха пред „Уикенд”, че Сано не взимал много скъпо за услугите си. За сметка на това пък клиентите му не били никак малко и с всичките сравнително скромни сумички, които му предоставяли, изкарвал над 10 хиляди лева на месец. Тези пари били освободени от всякакви данъци, защото се давали на ръка, а работата се вършела без договор, на основата на едната „честна дума”.

 

Самият той не може да се оплаче от липса на ангажименти. Зает е в театъра, често е на снимки в киното и телевизията, участва и в реклами. Наред с това обаче има да гледа жена и два деца, едното от които вече е студент в САЩ. Това е Иво Карамански-младши, който в момента учи музика зад Океана. Макар биологичният му баща да е наричан и до днес кръстник на мафията, синът на Нели Атанасова не е наследил от него никакви пари, само един златен часовник. Така че за всички разходи по образованието му се грижи неговият втори баща, който на практика го е отгледал.

 

Изправен пред необходимостта на покрива разходите за студент в САЩ и едновременно с това – всички харчове около красивата си съпруга и дъщеря си, на Сано явно му се е наложило да търси източници на допълнителни доходи. Това се оказало не много трудна задача, благодарение на интереса му към новите технологии и липсата на всякакви умения в тази област от страна на много родни музикални звезди. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени