КОШМАР! Кой направи ЛИЦЕТО на Боби на ПИХТИЯ?!! (СНИМКИ)

11583
10 Декември 2012, 14:03


ОГРОМНА синина на окото, счупен нос и подпухнали устни – дело на Голямата любов на Боби

 

Боби е смазан от бой!

 

Красивото (по всички „арийски стандарти”) лице на спортиста е буквално на пихтия! Е, добре, че не е в Къщата! То там и без това само тризначките могат да го нокаутират, но само с простотия и отровен език!

 

Оказва се, че това, което превърнало атлетичния красавец в Квазимодо е Голямата му любов! Бобчо най-много (след себе си) обича ръгбито!

 

Този спорт обаче освен адреналин и съревнование предполага много близки срещи „от третия вид”, мзръсни атаки, удари, боричкания, кръв и травми.

 

Явно съперникът на Боби от въпросния мач е бил доста по-добър от него, за да го обезобрази така.

 

Е, на мъжете синините им стоят точно толкова добре, колкото и бръчките и среброто в косите! Явно суетният Боби го знае много добре, затова и се фука с бойните си рани!

 

Като се има в предвид самочувствието му, счупеният нос не е повлиял на опашката от ентусиазирани почитателки. Единственото лошо в цялата ситуация е, че станахме свидетели на ТРЕТОТО падане на Боби в Къщата. Дали наистина кръвната захар е причината ръгбиста да губи равновесие или системните удари по главата?!

 

Източник: kliuki.bg
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ангелов
преди 5 години
0
Трябва първо да се запознаете с това ,каква кола кара Борислав и какъв стандарт подържа и едва тогава да коментирате.Освен това и къде живее.Бъдете сигурен че е постигнал много за възраста в която се намира.Хюндай не е кола която ще му подхожда а освен всичко той има договор и хонорар които го устроива.Технологиите са необходимост но не е задължително да си в тази свера за да успееш.Всеки сам преценява в каква насока да се реализира. НЕ ПРАВИ НА НЯКОГО НЕЩО КОЕТО НЕ ЖЕЛАЕШ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ НА ТЕБ! Това е мотото на Борислав, не би залепил на никого обувките....защото това е занимание за незрели хора!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДИМИТРОВ
преди 5 години
-2
БОРИСЛАВ Е ЕДИН ОТ ТЕЗИ, КОИТО ОСТАНАХА В МИНАЛОТО, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ УСЕТИ. ГРУБАТА СИЛА ЗА ПРЕУСПЯВАНЕ В ЖИВОТА ВЕЧЕ НЕ Е АКТУАЛНА ВЪВ ВРЕМЕТО НА ТЕХНОЛОГИИТЕ НА УМА И ОБРАЗОВАНИЕТО. СИЛНИТЕ СА СИЛНИ В ГЛАВАТА, А НЕ В ТЯЛОТО... ИЗПУСНА И НАГРАДАТА НА БРАДЪРА ТОЧНО ЗАРАДИ ИЗПУСНАТАТА СИ НА НЯКОЛКО ПЪТИ ПРОСТОТИЯ. НЕ МОЖА ДА ПРОУМЕЕ, ЧЕ ЕДИН ХЮНДАЙ СТРУВА МНОООГО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНИ КЕЦОВЕ 48-МИ НОМЕР...! СЪМНЯВАМ СЕ, ЧЕ НЯКОГА ЩЕ ГО ПРОУМЕЕ...АКЪЛА МУ НЕ Е НА ТАЗИ ВЪЛНА. ЩЕ СИ ОСТАНЕ В КОМПАНИЯТА НА ТАКИВА КАТО КАТРИН ПО-ГОРЕ... РАДВАМ СЕ, ЧЕ ПРОСТОТИЯТА НА ПРЕХОДА ,КАТО ДВИЖЕЩА СИЛА НА ОБЩЕСТВОТО, ВЕЧЕ Е В ИСТОРИЯТА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени