Кошмар! Виктор Калев остана без глас, отменя спектакли (Вижте причината)

840
30 Март 2017, 11:09


Ако се чудите защо на последния лайф на Капките Виктор Калев почти не промълви думичка, то той има сериозна причина за това, научи HotArena.


Комикът е станал поредната жертва на коварния вирус, който върлува в момента. Виктор е загубил гласа си, но се е сдобил с висока температура и солиден секрет от носа. Заради множеството си ангажименти, Калев изкарал болестта на крак и това довело до неприятни последствия.


И те са не само за актьора, който се чувства адски зле, но и за неговите почитатели. Тази седмица той имаше насрочено представление на моноспектакъла си "Грамофонът". За съжаление, Виктор не е бил в състояние да излезе на сцената, защото е станал без глас. Затова и му се наложи в последния момент да смени датата за 6 април.


Закипилите билети няма да има нужда да ги презаверяват. След като обяви това в социалните мрежи, Калев бе затрупан от бабини рецепти от загрижени почитатели. Те искаха да го вдигнат на крака за няколко часа и да успеят да го зърнат на живо на първата насрочена дата. За съжаление, чудото не се случи и 900 зрители ще трябва да почакат със седмица.


А междувременно моноспектакълът събира все повече фенове, котио го пределят като топ сензацията на родната театрална сцена. Журналистът Георги Тошев е категоричен, че "Грамофонът" задължително трябва да се гледа. Спектакълът е съвкупност от разкази за лични преживявания на актьора, съчетани с изпълнение на класически български песни, пише "Телеграф".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени