Косьо Филипов разкрива: Ето как свалих 30 кг. без „йо-йо” ефект (Пълна схема на хранителния му режим)

3066
30 Септември 2015, 16:54


Костадин Филипов успя да открие разковничето към трайно сваляне на килограмите, което днес сам споделя със всички, научи HotArena.


Новинарят реши да сподели с всички заинтересовани как точно е успял да свали 30 килограма от снагата си, без да си ги върне отново скоро след това. В основата на пълната промяна е стриктен хранителен режим и щипка късмет в лицето на бързия метаболизъм на Косьо.


Освен добра обмяна на веществата, водещият не крие и друго свое качество – суетата. Нея определя като единствения си грях, който обаче го мотивира да постига подобни резултати в борбата с кантара.


Неразбирателството на Филипов и мазнините, които обичат да му се лепят, има дълга история. Тя започва с редовно консумиране на вредни храни, гарнирани с чашка-две твърд алкохол вечер. Това, разбира се, се отразило на размера на дрехите на водещия, който тогава обаче не обръщал внимание на постоянно отесняващите му костюми и дори обувки, пише „Галерия”.


След това дошла връзката с Божана, която бързо измислила хитър трик, за да може да купува точен размер дънки на гаджето си. Стройната синоптичка скачала с двата крака в единия крачол и ако се събирала, то това бил точния размер за Косьо. Всичко още било на ниво шеги и закачки, докато не дошло предложението за работа в Нова телевизия.


По коридорите на новото си работно място Костадин се среща очи в очи с жестоката истина. Тогавашният продуцент на новините му казва, че е дебел за водещ на централна емисия новини и ако иска да запази стола си, трябва да свали поне 5 килограма.


Косьо бил като попарен от думите на началника си не толкова заради критиката относно теглото, а защото тя била хвърлена пред всичките му нови колеги. Тази реплика сложила ново начало в живота на Косьо, който вече гледал към по-слабото си „Аз”.


Голяма заслуга за победата на тлъстинките има и съпругата на Филипов, която веднага се заела да го изхранва здравословно, за да не си загуби работата.


Тя започнала да го захранва с краставици, царевица и риба тон в растително масло. Краставиците били небелени, настъргани на пръчици, царевицата – измита от водата в консервата. След добавянето на рибата тон, Божана слагала и сока от половин лимон.


Съпругата на Косьо го застреляла с думите, че от днес нататък това ще му бъде и закуската, и обяда, и вечерята. Можело да яде колкото си иска, но нищо друго.


Косьо разпалено обяснява, че след първата купа от „вълшебната салата” не е изпитвал глад поне два часа. Когато коремът му пристъргал отново, той инстинктивно си направил още една купа.


Равносметката за месеците от април до октомври показала с 20 килограма надолу. С тази „питателна диета”, както самият той я нарича, Косьо успял дори да свали един номер от обувките си.


3в1-то на Филипов се оказало неочаквано добра комбинация, защото краставиците доставяли необходимата вода на организма, рибата тон – фосфор за мозъка, а царевицата потискала апетита. Косьо предупреждава, че се изисква голяма воля и няма смисъл да се захващате, ако смятате, че няма да издържите.


Водата е позволена, въпреки че по неговите думи жажда няма да изпитаме. Кафето също не е зачеркнато напълно, а с вечерната порция салата може да си позволите и чаша бяло вино, за да се разградят по-бързо излишните мазнини.


12 години след диетата, Косьо успява да задържи формата си и да се чувства все така прекрасно. Вече обаче си позволява да яде всичко, което иска. Основната идея е да научите стомаха си на определено количество храна.


Водещият дори е спрял цигарите преди 4 години, но и това не е успяло да повлияе на теглото му в посока нагоре. Признава си, че не е особен фен на спорта, но отскоро се занимава с плуване.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени