Косьо Филипов вечеря с любовника на жена си (Бившите съпрузи правят тройки с гаджетата си)

2100
17 Декември 2015, 13:54


Водещият на новините по ТВ7 Костадин Филипов е пръв приятел с любовника на бившата си жена Божана. Екссъпрузите са били забелязани в компанията на дъщеря им Елия и гаджето на красивата синоптичка, узна HotArena.

 

Четиримата вечеряха заедно в столичен ресторант и изглеждаха като едно семейство. Ако не знаех кои са, никога не бих предположила, че могат да се държат толкова приятелски“, коментираха пред вестника ни потресените свидетели на отношенията в бившето семейство Филипови, пише „Всеки ден

 

Припомняме, че новинарят хвана палавата си жена да му изневерява в собствената им спалня точно до креватчето на детето им в навечерието на Новата 2008 г. На купона Божана поканила в семейния апартамент свои приятели, които Косьо въобще не познавал. Голяма част от тях били от компанията на красавицата още от времето, когато се подвизавала като репортерка в телевизия „Евроком“.

 

След полунощ Косьо отишъл да спи, съобразявайки се с факта, че на сутринта бил дежурен новинар и трябвало рано-рано да е в телевизията. По някое време обаче го събудили стоновете на собствената му жена с чужд мъж. Това кръшване на Филипова в семейното ложе доведе до развод.

 

След раздялата си с Косьо Божана се залюби с по-младия от нея бизнесмен Мони Петров. Тази нейна афера приключи с пълно фиаско и сега блондинката се радва на ново гадже.

 

Палавата синоптичка запознава всичките си мъже с Косьо и той става приятел с кавалерите, които сега си лягат с екс съпругата му. „Нищо чудно да правят тройки в леглото. Те са толкова освободени. Не мога да си обясня как гледаш бившата си жена с друг мъж“, цъкат с език потресени от взаимоотношенията между Филипови.

 

Преди години Божана потресе всичките си фенове с изказването си, че е спала само с 30 мъже. „Много ли са?“, с усмивка попита палавницата. Със сигурност до днес бройката на мъжете в леглото й е сериозно набъбнала.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени