Костов бил любовник на Соня Колтуклиева (Бившият премиер едва не се развел заради аферата си с топ журналистката)

2622
08 Декември 2015, 16:30


Соня Колтуклиева е имала страстна връзка с Иван Костов в началото на 90-те години, научи HotArena.

 

По думите им устатата журналистка е голямата любов на Командира и заради нея той едва не се е развел с благоверната си Елена.

 

Романсът им избуял през 1992 г., когато Иван Костов е министър на финансите в правителството на Филип Димитров. По това време Соня Колтуклиева е икономическа журналистка в „Труд“. Тя прави интервю с Костов и на момента успява да му завърти главата. Костов хлътва по нея и двамата започват бурна любов, продължила повече от година. Соня напуска „Труд“ и отива в телевизията, където става една от първите икономически репортерки, пише „Всеки ден“.

 

Колтуклиева беше страшно парче, една от най-секси мадамите в бранша. Тогава жените нямаха силиконови цици и устни, каквото ти е дала майката Природа, това е. Е, природата бе доста щедра към Соня, тя наистина бе забележителна мацка, която пощуряваше всеки мъж“, спомнят си стари журналисти.

 

Костов загубил ума и дума по наперената петричанка и дори бил готов да заживее с нея. Командира аха да зареже семейството си, за да се отдаде на връзката си с Колтуклиева. Соня обаче внезапно и без обяснения прекратила отношенията си с него. Говори се, че влюбеният Костов висял под прозорците на моминския й апартамент с букет, за да търси още един шанс за любовта им. Наложило се възрастна съседка да се появи на балкона и да го прокуди с думите: „Не ви ли е срам, бе, г-н Костов! Семеен мъж сте, какво правите тук? Оставете жената на мира“.

 

Малко след това Иван Костов започва афера с Надежда Михайлова, а Соня Колтуклиева се омъжва за студентската си любов – журналиста Стефан Неделчев. Тя има и дъщеря от него, която живее и работи в Лондон.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени