Косъма с друга жена! (ФОТО)

3201
02 Юли 2013, 12:30


Младият актьор Александър Сано – Среброто бе изловен в компанията на тайнствена дама. Косъма от „Под прикритие” отмаряше на поляна в Панчарево, в компанията на чаровна брюнетка, която съвсем не беше приятелката му Нели Атанасова, разбра HotArena.net.


Любимецът на народа и тайната красавица се били изтегнали върху одеяло под шарената сянка, далеч от знойните слънчеви лъчи.


Двамата лежали подозрително близо един до друг. От време на време брюнетката притичвала до съседното бистро за бира и бързала да се върне обратно под сянката.


Косъма лежал по корем, надявайки се, че няма да бъде забелязан и тормозен за автографи.


След няколко бири Сано извадил купчина листа, жената сложила очила и двамата заобсъждали напечатания върху хартията текст. Вероятно срещата, макар и неглиже, била работна и се обсъждал някакъв сценарий.


Както изглежда Среброто не е тръгнал да си разваля семейството с ласки на Панчарево посред бял ден. Така че половинката му Нели няма причина да се безпокои, пише „България днес”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзЪ
преди 4 години
-1
С жена като Нели Атанасова не виждам как да погледне друга. Много я харесвам и според мен е една от най-чаровните и магнетични българки. Страхотна фигура, лице, усмивка...ами красавица. Да са живи и здрави, както и децата, и да си се харесват и обичат винаги!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени