Косьо Филипов чака дете от Мария

6234
04 Ноември 2013, 14:30


Бившият мъж на Божана Филипова – Косьо, ще става татко за втори път, ексклузивно научи HotArena.net. Приятелката му Мария е в съвсем ранна бременност и неслучайно щастливата новина се пази в тайна.

 

Мария е едва във втория месец, и поне до третия двойката няма да разгласява, че чака бебе.

 

Вече 5 години Филипов живее на семейни начала с Мария, която се занимава с недвижими имоти. Красавицата обаче бяга от всякаква светска суета, заради което липсват каквито и да е нейни снимки в публичното пространство. Тя върти едни от най-лъскавите недвижими имоти в София и Пловдив, което я прави напълно финансово независима от известният й приятел. Влязла в брокерския бизнес посредством баща й, който завъртял алъш вериша с имоти още в зората на демокрацията, пише „Всеки ден“.

 

Мария е плътно до Косьо, откакто той се раздели с бившата си съпруга Божана Филипова. Двете жени на говорителят от ТВ7 обаче са се познават и са дори в отлични отношения. „С Божана сме разведени, но не и разделени. Достатъчно интелигентни сме и съумяхме да запазим приятелството помежду ни. Най-малкото имаме и дъщеря”, споделя Косьо.

 

Докато бившата му умира да се показва по телевизия и списания, то новата любов на Филипов е далеч по-скромна, но пък и също толкова красива, разказват негови колеги. Мария има страх от това образът й да не се разпростре из страниците на жълтия печат, заради което е засекретила личния си живот. Тя и Косьо избигвят каквито и да е светски събития, а заради плъзналите папараци в последно време не смеят да си позволят дори и вечеря в приличен ресторант.

 

„Ние и без това сме си домошари. Предпочитаме да си приготвяме вкъщи храна и да я хапваме в романтична обстановка”, разказва Филипов, оправдавайки прикритието на приятелката си. Въпреки щастливото събитие, което ги очаква, и двамата засега не обмислят сватба, а по-скоро скромна венчавка в приятелска атмосфера.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ivo
преди 4 години
-3
и от кога мъжете могат да раждат.каква приятелка та той си има приятел.няма и да намерите снимка на Мария защото не съществува,а Божана не може без да и е вътре и затова се разделиха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени