Косьо Филипов крие ново гадже

2005
05 Май 2013, 10:00


Чаровният телевизионер Косьо Филипов вече пет години крие тайно гадже. Тв водещият е. щастлив, тъй като в момента има до себе си жена, която обича, научи HotArena.net.

 

Приятелката му е стабилна бизнес дама, занимаваща се с недвижими имоти. Двамата сериозно се замислят за обвързване, макар че в момента все още не са готови за брак.

 

„Свободната връзка без трета страна в лицето на държавата е по-приемлива за нас на този етап”, обосновава необвързаността си Филипов.

 

Водещият е категоричен, че не се бои да застане пред олтара предположението заради бившата си съпруга Божана. Филипов твърди, че с нея и днес поддържа добри отношения.

 

След брак, продължил повече от четири години, двойката се раздели след скандална изневяра. В крайна сметка двамата се помириха и днес дори са приятели.

 

За това говори и факта, че Божана все още носи неговото име. „Тя ме попита дали имам нещо против. Съгласих се, защото не смятам, че това ще ни промени по някакъв начин.”

 

Днес бившата му съпруга не ограничава срещите на Косьо с малката им дъщеря, както преди. Телевизионерът може да прекарва с дъщеричката си Елия колкото време пожелае.

 

Филипов и днес, след доста време присъствие в публичното пространство продължава да има обожателки. Те го причакват пред сградата на телевизията за автограф и непрекъснато го обграждат с внимание на публични места, пише „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени