КОВАРЕН стратег! Боби разплака Цеце със сладки приказки! (ВИДЕО)

1256
14 Декември 2012, 16:15


Ръбистът този сезон се оказа доста повече от обикновена канара с мускули

Боби Ръгбито го удари на романтична вълна седмица преди финала.

Като че ли никой не очакваше мъжкарят да вкара толкова коварство и стратегия в сегашната си игра, но той изненада всички. Първо превърна Стойка в оръдие, нокаутира Миро като претендент за авторитет и прелъстител в Къщата, успя да ликвидира тризначките, това, което остава е да получи ключовете на автомобила, за да е успешна мисията му.

 

Дали свръхпренавиването или за да покаже, че има и деликатна страна, той успя да разстрои Цеце с противоречивите си сигнали.

 

 

В началото той попрекали с недостъпността си и откровената грубиянщина. Сега пък не споделял с никой чувствата си към Цеце. Дори „Биг Брадър” не бил наясно. Това го натъжавало, защото той си слагал спирачки, а тя страдала, чакала и била несигурна.

 


Броял дните до излизането, за да си поговорят и за да си кажат всичко, но само на четири очи. Знаел, че я държи в напрежение, но тя трябвало да изтърпи до финала.

 

Тъкмо си помислехме, че иска да я отреже и хоп – появи се Нед! След закачките „Какво правите там, а?! Вие сега гаджета ли сте сега?!”, Боби рече: „ Де факто, все още(?!?!) никакве не сме. След като не сме се целували още – как да кажа?!”

 

Вижте колко ловко играе Боби играта си във видеото на 28:30:

Източник: kliuki.bg

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени