Коварна болест надвисна над главата на Веселин Маринов! (Вижте защо трепери над живота си)

2888
17 Юни 2017, 16:40


Веселин Маринов е доста притеснен да не би на наследи сериозно заболяване, узна HotArena.


Естрадният трубадур напоследък се е поболял от притеснение да не последва съдбата на баща си. Родителят му преди месец бе приет в столична частна клиника във влошено здраве. Възрастният мъж от десетилетие страда от диабет. Първоначално се лекувал с инсулинови инжекции, след това преминал на лечение с хапчета. Но, явно терапията спряла да дава ефект и се наложило лекарите да го вдигнат на крака.


Бай Стефан Маринов се оказал корав и бързо се възстановил от здравословните неволи. Известният му син не веднъж го увещавал да дойдат в столицата с майка му. Те, обаче, не искали да напуснал малкия Полски Тръмбеш, където е преминал целият им живот. Затова състоянието на възрастния мъж се контролирало от личния му лекар.


Покрай кризата на баща си, Веско взел да се притеснява и за своето здраве. Доктор го посъветвал редовно да следи общото си състояние, защото възможността диабетът да се предаде от баща на дете и голяма. А и напоследък естрадният трубадур се уморявал повече от преди и това сериозно го тревожело.


Маринов се подложил на пълни изследвания и следват стриктно съветите на лекарите за по-здравословен начин на живот. Междувременно полагал всички възможни грижи за родителя си. Двамата имат много силна връзка още от детството му. Певецът винаги е приемал баща си за пример за силен дух и спортно тяло и го приемал за пример за подражание. Затова сега се приетснява да не последва неговата съдба, пише "Ретро".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени