Крадат бизнеса на Боевски

2774
11 Март 2012, 14:28


Докато очаква присъдата си в Бразилия, олимпийският шампион Гълъбин Боевски може да остане без бизнеса си у нас.

 
Според майка му Стела техни роднини се опитвали да отнемат фитнес залите на сина й.
 
 
Днес Стела Боевска бе гост на Лора Крумова в "Тази неделя" по Би Ти Ви. 
 
 
Делото срещу Гълъбин за трафик на наркотици стартира в началото на март, а в средата на април спортистът ще узнае присъдата си.
 
 
"Той се държи психически. Вярва, че истината ще излезе наяве, спокоен е. Адвокатите са на мнение, че присъдата ще бъде в положителна насока и се надяват да бъде оправдателна", каза майката на световноизвестния спортист. 
 
 
"Снаха ми Красимира има проблеми. Притискат я за бизнеса, но не искам да коментирам. Имаме проблеми с роднини на Гълъбин, с които сме в бизнес отношения. Никога не съм очаквала подобно нещо. Никога не съм очаквала близък роднина или приятел да излезе предател в такъв момент", добави майката на щангиста.
 
 
Сара Боевска разказа също как бразилските власти изнудвали внучка й Сара да признае участието на баща й в трафика на 9 килограма кокаин.
 
 
"Казвали са й: "Какво знаеш, ти си малка, има нещо в багажа ви... Ще те изпратим в поправителен дом, докато навършиш 18 години. А там е лошо, там изнасилват, бият...".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
NIKI
преди 6 години
0
ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ БЪДЕ ДАДЕН УРОК НА БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО,КОЕТО РАБОТИ ЗА ТАКИВА КАТО БОЕВСИ И КОМПАНИЯ,. УЧЕТЕ СЕ НА ПРАВОСЪДИЕ ГОСПОДА МАГИСТРАТИ,ЗАЩОТО УТРЕ ВАШИЯ СИН,ДЪЩЕРЯ,ВНУК И Т.Н. МОЖЕ ДА ПОСТРАДА ЗАРАДИ ТАКИВА ПЕЧАЛБАРИ КАТО БОЕВСКИ.ДА КАТО СПОРТИСТ МУ СВАЛЯМ ШАПКА,КАКТО НА НЕГО ТАКА И НА ОНЗИ КОГОТО МАГИСТРАТИТЕ СЕ ПОДИГРАХА С ПАМЕТТА НА ТОЛКОВА УБИТИ ХОРА-МАКСИМ СТАЛИЙСКИ.И КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ СА ПРОСЛАВИЛИ БЪЛГАРИЯ,КАТО СА РАЗПЛАКАЛИ ТОЛКОВА СЕМЕЙСТВА.............А И ИМА ЛИ БЪЛГАРИЯ КАТО СЕ ПОСЯГА НА ЛЪВЪТ И НА ЛЕВА.ДО ПРЕДИ 20 ГОДИНИ БЯХ ГОТОВ ДА УМРА ЗА РОДИНАТА СИ......А СЕГА ПРОСТО СЕ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН.ЗНАЙТЕ ЧЕ Е СРАМ И ПОЗОР ГОСПОДА ДА ДЪРЖИТЕ ПОРТРЕТИТЕ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ ЗАД ГЪРБОВЕТЕ СИ В ЛУКСОЗНИТЕ СИ КАБИНЕТИ,ЗАЩОТО АКО БЯХА ЖИВИ ДНЕС ,ТЕ ЩЯХА ДА ВЪЗСТАНАТ СРЕЩУ САМИТЕ ВАС....КАКТО И ДА Е,ГОРКО НА БЪЛГАРИЯ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени