КРАЙ! Ара в ШОК! И Алисия напуска компанията? Вижте какви са плановете й! (Не е за фенове със слаби сърца)

https://hotarena.net/pod-pricel/krai-ara-v-shok-i-alisiia-napuska-kompaniiata-vijte-kakvi-sa-planovete-i HotArena.net
КРАЙ! Ара в ШОК! И Алисия напуска компанията? Вижте какви са плановете й! (Не е за фенове със слаби сърца)

Редакторска плесница

 

Ако сте върли фенове на Алисия със слаби сърца, не четете този материал! Новината, че певицата напуска Ара Мюзик, може да не ви понесе.

 

Запознати от музикалните среди споделиха пред HotArena, че фурията загърбва кариерата си.

 

Според неофициална информация Алисия смята да напусне Ара Мюзик и да замине да живее при Ники Михайлов в Турция. Фурията ще се отдаде на

 

семеен живот и спокойствие,

 

след като националният вратар й поиска ръката.

 

HotArena вече писа за плановете на Ники да предложи на Алисия. И децата знаят пък какъв ще е нейният отговор – утвърдителен, разбира се.

 

Вярна на любовта си към Михайлов и желанието си да не го пренебрегва за нищо на света, певицата е готова да зареже всичко и да заживее с него в чужбина.

 

Това, освен че ще съкруши феновете й, ще бъде

 

последният пирон в ковчега на Ара Мюзик.


След като една сурия хитови изпълнители напуснаха компанията, на Касъмови им остана само Алисия.

 

Вече няма какво обаче да я задържа във фирмата – ако преди е имала секс афера с Виктор Касъмов, то сега вече няма интерес от тази връзка, тъй като е с далеч по-благонадеждния Ники Михайлов.

 

Така Ара си вкара автогол, спонсорирайки само проектите на Алисия и прогонвайки всички останали изпълнители. Сега единствената певица, на която разчитаха, смята да си хване куфарите за Турция и да остави компанията гола.

 

А на феновете й им остава само едно – да се молят Ники да не й предложи брак…

 

М. Грозева

24 Коментара

ВИЕ СТЕ ТОТАЛНО ЗЛЕ

преди 8 години

Затвърдихте на 1000%, че сте платено сайтче! Не ви допада тази жена и понеже по твърдения на Николетка някой си съчинил приказчица за нея, сега вие връщате със свободни съчинения, които са целеносечени да осмеят и засегнат певицата. Сериозните журналисти не биха си позволили подобни ниски действия и мизерни статийки. Наистина сте смешни!

Коментирай

DBB

преди 8 години

Еххх, ХотАрена, ХотАрена... Значи, имам усещането, че един ден ако не напишете нещо за Алисия тотално ще откачите! Казах Ви го преди, ще Ви го кажа пак - Алисия Ви изхранва! На ден поне по 2 статии за нея пускате и все в негативна светлина. Я, покажете малко повече уважение към жената, дето Ви храни! Ако не беше тя ни М. Грозева, ни останалите от компанията щяхте да имате какво да ядете! ;)

Коментирай

Лупи

преди 8 години

Това като че ли повече се иска на авторката и на поръчителката или поръчителките на тази информация. Не сме го чули от нейните уста и съответно си е ваша измислица!

Коментирай

Потрес

преди 8 години

Вярна на любовта си с Касъмов, едва ли ще хукне в Турция току-така.

Коментирай

haha

преди 8 години

eh Nikolinoooooooooo..ne mojesh da preodoleesh ,che alisiq e klasi nad teb i te skriva vseki put v malkiq si djob kakvoto i da napravi s lekota a ti se butash i nalagash sebe si s ogromni usiliq da te zabelqzvat..e vijdash li kakvito i jalki statii da puskash s cel alisiq da se otkaje ot N.M shans nqma tq e i dobra maika i dobra jena i prekrasna na varha nad vsichki kolejki pevici..nqma galena nqma preslava..aide sega te ostavqm da si pomechtaesh malko ,che moje bi nqkoga shte budesh i ti tolkova kreativna vuv vs koeto pravish kakto e TQ

Коментирай

roro

преди 8 години

Я стига глупости! Всички знаем, че плешивеца е резерва в третокласния Мерсин. И не се знае колко още ще потърква резервната скамейка и ще се пише "вратар на клуба". Впредвид спортните му умения няма да е дълго. Така че какъв ще го дири там леля ви Ася? Тука си има Вики Касъмов, цяла музикална компания, супер звИздЪ е. А в Турция какво? Никой не я знае нашта наоперирана лелка с пластмасово лице.

Коментирай

врачка

преди 8 години

Пълни глупости,Николайчо никога няма да прибере Алисия в Турция или където и да било,не се надявайте!

Коментирай

на всяко гърне и мерудия си, ама нямаш огледало в къщи

преди 8 години

Защо плачеш на чужди гробища? Или така, просто, да си излееш злобата защото иначе ще те задави...Те, къде Николета е с по-малко операции и като говорим за пластмасово лице , визираш абсолютно нейното -сбръчкосано, съсухрено и спечено черно скелетче на джудже.

Коментирай

Не ги мисли и двамата имат достатъчно, за да живеят добре. Погрижи се за себе си, въшло!

преди 8 години

Грознева, изяде си гнусната и миризлива слива без сол. Защо си седнала да ги мислиш ? Не се кахъри, че сега приличаш на Годзила, а утре може и Джаба да ти завиди. Много злобно и омразно същество си. Този, дето с теб ще живее майка му го е овивала в черен повой. Аз дълбоко се съмнявам, че ти семейство ще завъртиш, а и Госпoд ще си каже думата. Толкова незаслужена злоба и жлъч хвърлена специално от теб и с тонове по Алисия, няма да се похвалиш . Рано или късно ще те чукне , запомни го! Няма ненаказано зло!

Коментирай

по-скоро си спала на врач на оназ работа

преди 8 години

А, не ти ли е минавало през ума, че Алисия никога няма да си зареже професията и да отиде да домакинства на който и да било. Има си и висше образование с прекрасна професия от Софийския Университет един ден, ако реши да спре да пее. Така, че не се притеснявай за нея помисли за себе си, Като гледам си цъфнала и вързала тук денонощно в ХотЛайненския сайт.

Коментирай

xi xi

преди 8 години

Po-golqm potres ot teb nqma

Коментирай

М.Грозева - злобната интригантка

преди 8 години

Да гориш в АДА ....до 99 -то коляно! Не се спря идиотка мръсна! Журналистиката и да си журналист , от която ти си на светлинни години и можеш само да мечтаеш, е дарба. Във всяко нещо си има етика, ако знаеш , какво е това, та дори било то и в жълтите издания. Неграмотността и нечистоплътната ти душа лъсват във всяка твоя драсканица тук. Затова си недолюбвана и не харесвана и вечно натирвана от една работно място на друго. Там, където се намеша природата и медицината е безсилна да помогне на човек! Ти си патологичен случай!

Коментирай

...................

преди 8 години

Курволето и Грознева, вие сте последните хора на този свят от които Михайлов и Алисия ще се трогнат! Жевеят си живота, а вие им дишайте праха зад гърба....

Коментирай

преди 8 години

Това си е лично тяхна работа! А, феновете, ако са и истински фенове, те ще подкрепят всяко нейно решение! Така, че не се хабете! Да са живи и здрави, и да следват мечтите си, и най-важното - да ги постигат! А, вие си лайте тук, това ще ви остане!

Коментирай

дрън дрън

преди 8 години

Алисия, ако има нещо първото, което ще направи е да сподели на феновете си. Пълни глупости и интриги с цел.... само с тях ще си останете!

Коментирай

бай пешо

преди 8 години

Ахахаха е айде дееееее откога се моля и аз чудото да стане. Някой да я вземе за жена баба Асуна. Тя що операции си направи за да задържи някой мъж, що намеци за сватби и бебета, що чудо. И аз чакам па се моля най-сетне някой да я вземе, че да ни освободите най-накрая от противното и страдалческо жалевно присъствие. Айде Перукане прибирай дъртата, че по-добро няма да видиш. Като те гледам и ти какъв футболяга си, майко мила. Ами добре, че са пари на тати, че да ти дават това самочувствие, иначе без тях и бабичка като Асуна няма да ти върже, за млади девойки да не говорим.

Коментирай

бабичка си ти и то мъжка ...хи хи хи

преди 8 години

Само можеш да мечтаеш да изглеждаш, като Алисия... Само в сънищата! Тя си е натоварила колата, ти му мисли!

Коментирай

редакторска плесница!

преди 8 години

Според неофициалната ВИ информация Алисия напуска Ара..... А, според официална информация Алисия НЕ напуска Ара, а купува Ара Мюзик и така няма да и се наложи да работи, а ще си бъде до Ники....Изяжте се!

Коментирай

123

преди 8 години

Mersin e v pirvi lig.predi da pi6e6 nau4i

Коментирай

ton

преди 8 години

Хахахах бе ти не си в ред! Ася купувала Ара и няма да работи. А кой ще пее тъй като всички вече си дигнаха чукалата от там? Остава Касъмов. Новата звезда на Ара Мюзик с продуцент Ася Дойчева. Хахахахаха

Коментирай

Lilana

преди 8 години

Aлиcия, ĸyпи Apa! Taĸa ти щe peшaвaш ĸoй щe пee и ĸaĸви пpoeĸти щe изпълнявa. A eдин пpoдyцeнт нямa нyждa пocтoяннo дa e в Бългapия. Cъвмecтни пpoeĸти c чyжди изпълнитeли винaги щe ce пpиeмaт дoбpe. Paзĸapaй Kacъмoви. И още нещо. Ако се заемеш с бизнеса с млади таланти, ще разкараш и Саня Армутлиева. Те сами ще дойдат при теб.

Коментирай

Тон или копърка , но жаба най-ти приляга!

преди 8 години

Я, да видим кой не е в ред? Абе ти си някакво чучело, което няма грам логика и само квака , като жаба тук под всеки пост. Какво разбираш ти от това , което пиша и казвам? Жаба! Хайде, изчезвай, че нямам желание да си губя времето с глупаци!

Коментирай

бляккк

преди 8 години

Малеее какъв е този урод на снимката? :О

Коментирай

Eva do blqqqk

преди 8 години

Майка ти!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.