КРАЙ! Фики развали годежа

https://hotarena.net/laifstail/krai-fiki-razvali-godeja HotArena.net
КРАЙ! Фики развали годежа
Преслава и Теди Александрова могат да си отдъхнат - любовникът им Фики развали годежа си. Синът на Тони Стораро на бърза ръка се отрече от предложението за брак, което отправи към туркинята Гюлджан, научи HotArena.

Само преди няколко седмици певецът падна на колене пред избраницата си, поднесе й златен пръстен и издекламира: „Ще се омъжиш ли за мен?”. На събитието присъства цялата му рода и всички аплодираха и викаха „Браво!”. Сега обаче се оказва, че овациите всъщност са били напразни.

„Беше просто романтичен подарък, а не предложение за брак. И това ще стане, но на по-късен етап”, шикалкави от няколко дни Фики. На него явно хич не му пука колко разочарована се чувства Гюлджан от отмятането му. Младата туркиня вероятно вече се е виждала в мислите си с бяла булчинска премяна… 

С Гюлджан Стораро-син
се запознал преди три години в Брюксел. Фики бил на участие с Галена в столицата на ЕС, а симпатичната брюнетка гледала концерта от публиката. „Само като я видях, си казах, че това ще е моята жена. По-късно и тя ми сподели, че е усетила същото”, разправял е Фики. 
Девойката, с която изпълнителят на „Издислав” развали годежа си, е само на 20 години. Тя е родом от Търговище, а в Брюксел се преместила със семейството си преди петилетка. В Белгия Гюлджан успяла да завърши колеж - специалност маркетинг, а в момента работи в козметична компания. Освен български и турски език, тя говори свободно и английски и фламандски.

Не е ясно дали Фики се е отрекъл от предложението си за брак заради Преслава. Факт е обаче, че добричлийката е голямата му любов. Макар завоалирано и индиректно, самият той е признавал, че с колежката му са изпитали заедно страст и привличане, каквито има само в романтичните филми, пише \"Уикенд\". 

9 Коментара

elinor

преди 7 години

Абе тоя и милиони да ми дава не бих си легнала с него!Вие още малко и секс символ ще го изкарате!Жалко за меркантилните жени..

Коментирай

Гост

преди 7 години

Здравейте, Само на мен ли ми правят впечатление двете реклами с порнографско съдържание без никаква цензура. Като родител мисля, че е недопустимо да са навсякъде, няма статия, при която да не се появяват. Вашият сайт се посещава и от непълнолетни лица. Да не говорим, че въпросните две реклами са публикувани и в други популярни сайтове, посещавани предимно от малки деца с цел да играят на игри тип "Том и Джери" или да гледат детски анимации.

Коментирай

Мартин

преди 7 години

Живял съм в район със смесено население. За златотърсачките, които очакват годежа да се развали, нека знаят, че при този етнос умиране има отърване няма!

Коментирай

шок и ужас

преди 7 години

И мен ме съмнява да са развалили годежа, тия с такива неща не се шегуват. Нещо от рода на вица се получава: - Ааааа Жоре да ги нямаме такива .... вдовица ме взе вдовица ще ме оставиш :)))))))))

Коментирай

аз

преди 7 години

Пак ли този грозен циганин е на първа страница

Коментирай

Валя

преди 7 години

Абе тва момче си е страшно влюбено в Преслава и това е..

Коментирай

Ина

преди 7 години

Рекламите излизат според това какво сме търсили в гугъл, както и според посещаваните от нас сайтове. На всеки различно. На мен до сега ама НИКОГА не ми е излизала такава реклама в този сайт. Сърдете се на себе си :D

Коментирай

До Ина

преди 7 години

Уважаема госпожо, Рекламите с порнографско съдържание излизат и на служебния ми компютър, който се ползва САМО И ЕДИНСТВЕНО за работа от МЕН. Моля, не съдете хората, когато явно сте невежа! Всички които пазаруват от интернет са наясно, че след това покупките им излизат като реклами, но тук става въпрос за някакви вируси може би. Изключително невъзпитано е да пишете такива коментари на постове на притеснени родители, които разбирам напълно. Мисля че трябва да се замислите преди да реагирате така остро и да обяснявате кой на кого трябва да се сърди!

Коментирай

До "До Ина"

преди 7 години

Защо така силно се засегнахте от написаното от Ина? Тя Ви обясни как работи системата, а Вие подскочихте до тавана. За Вшае сведение, на мен също не ми излизат порнографски реклами, виждам триваго и Бяла карта.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.