Край! Изключват утре Боби Кристина Браун

3464
10 Февруари 2015, 19:56



Боби Кристина Браун ще бъде изключена на 11 февруари. Семейството Хюстън взе решение да спре поддържащите системи на дъщерята на Уитни.


Това ще стане утре, на 11 февруари, когато ще бъде отбелязана и третата годишнина от смъртта на Уитни Хюстън. Певицата бе намерена удавена във ваната си, след свръхдоза дрога.


Полицията все повече стига до извода, че наследницата на Уитни е станаха жертва на убийство и то на инсценировка на смъртта на майка й. Според последната информация момичето е намерено пребито във ваната, сякаш умишлено поставена там.


Зловещото повторение на смъртта на Уитни Хюстън накара феновете й да изпаднат в истерия. Голяма част от тях вече заплашват Ник Гордън, когото полицията вече издирва и за други престъпления.


Междувременно клановете Браун и Хюстън спорят за погребението. Боби Браун нямаше възможност последните дни да вижда дъщеря си, след като баба й издейства ограничаване на посещенията със специална парола, но не я предостави на музиканта.


В отделението избухна страхотен скандал, а кланът Браун заявиха, че няма да загубят правото си да са до Боби Кристина в последните й часове. Боби Браун дори заяви, че не смята да „дърпа щепсела“ на системите на дъщеря си, докато сам Бог не я прибере.


Сиси Хюстън обаче успя да се наложи и след 10 дни в кома, Боби Кристина вероятно ще бъде изключена. Почитателите на майка й, както и всички от двете фамилии се молят на чудо и тя да се събуди преди фаталния миг.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени