КРАЙ! Изловиха Пацата, че се крие в Къщата

3389
24 Ноември 2012, 15:56


Съквартирантите са особено наблюдателни и явно Биг Брадър не може да ги върже с врътките си

 

В Къщата на „Биг Брадър” настана смут и само за часове съквартирантите изловиха Пацата, че се крие.Сценаристите върнаха гълъбовчанина, след като той беше номиниран и изгонен и му дадоха втори шанс.

 

Той трябва да стои в тайната стая и да изпълни евентуалната мисия, която му спуснат. Докато това се случи обаче, то някои вече се усетиха, че като нищо е там някъде вътре и ще изскочи по някое време.

 

Особено прозорлив се оказа Борислав, а после тризначките, манекенката Цеце и Сани забелязаха издайнически знаци.

 

Те видяха, че цветята в двора са разместени, отварят се врати, които преди това са били затворени, а после им се привидя и странна светлина от президентския апартамент. Все пак, Пацата не се намира точно там, но подозренията вече го застигат и май съвсем скоро ще си ходи към родното място.

 

За жалост на едни, но за радост на други, Панайот няма да се задържи дълго в шоуто, макар че на него това му е съкровена мечта. Брадърът дори се надяваше, че ще спечели реалитито, а сега вече съвсем ще се отчая, когато му съобщят, че се е провалил. Какво ще стане, ще научим скоро, но едно е ясно – „ол старс” не могат да бъдат заблудени, особено пък със стари врътки.

 

Източник: kliuki.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени