Край на идилията! Деси Слава и Благо се млатят на плажа, младокът се заигравал с барманка (Всичко за цирка)

https://hotarena.net/pod-pricel/krai-na-idiliiata-desi-slava-i-blago-se-mlatiat-na-plaja-mladokat-se-zaigraval-s-barmanka HotArena.net
Край на идилията! Деси Слава и Благо се млатят на плажа, младокът се заигравал с барманка (Всичко за цирка)
Деси Слава си изпусна нервите и зашлеви приятеля си Благой Найденов на плажа в Слънчев бряг пред погледите на стотици зяпачи. Певицата най-после показа тъмната си страна, като спретнала страховита сцена на ревност на невръстното си гадже, научи HotArena.

Повод за агресията, събудила се в блондинката, била знойна барманка от близкото заведение, която отявлено показала мераци към нейния любим, пише „Всеки ден“.

„Деси прати Благо за фрапета, като направо си призна, че я мързи да отиде сама. Той послушно тръгна, но като видя барманката, забрави да се върне“, разказват очевидци на сеира.

Момичето зад бара хвърлило око на младежа и опитало да проведе личен разговор с него. Красавицата започнала да му прави комплименти, че на живо бил много по-красив отколкото на снимките, на които го е виждала, и даже поискала да му пипне бицепса.Усетила обаче необичайно дългото му отсъствие, Деси надигнала поглед и уцелила точно момента, когато палавата барманка опипвала ръката на любимия й.

Когато се върнал с фрапетата, върху главата на Благой се изсипали огън и жупел. „Струва ми се, че много се забави. Тази барманка какво искаше от теб?“, попитала певицата. Малката Кобра веднага започнал да се оправдава, че момичето не иска нищо, просто го била разпознала, уж била почитателка на певицата, та затова се заговорила и с него самия.

„Няма да ме лъжеш, ясно ли ти е? Видях как те пипаше! Телефона ли й взе?“, скочила веднага певицата. Благо се опитал да я успокои, като подчертал, че хората ги гледат, но тя въобще не се впечатлила от аргументите му. „Те хората видяха как някаква курва те опипва! Защо не ти пукаше какво ще си кажат хората?“, крещяла в истерия чалгаджийката. В крайна сметка Благо не се сдържал, започнал на свой ред да й вика. Двамата се обвинявали взаимно с изневери, скандалджийство, даже с лудост. Накрая Деси Слава замахнала и зашлевила любимия си така, че от ръката й останал червен отпечатък по бузата му. Той за малко щял да й отговори, но тя изведнъж се разплакала.

Сълзите й свършили работа. Малката Кобра й простил за нервния изблик и се извинил за флирта си. Само след десетина минути двамата отново се гушкали влюбено. За всички на плажа обаче станало ясно, че Деси страда от луда ревност и тя най-вероятно се дължи на 18-те години разлика във възрастта с мъжа й. 

6 Коментара

lelq desi

преди 7 години

E pedofilkata na pop folka, dano ne naleti na sina si nqkoq razgonena lqtna nosht po pogreshka

Коментирай

мангала и рядко тъпата овца

преди 7 години

типично по цигански

Коментирай

ужас

преди 7 години

Не е истина колко злобно и тъпо парче с!

Коментирай

ami da

преди 7 години

shtom barmankata si e padnala po toq mangal sigorno e nqkva sifilqsala kurvetina grozna narkomanka tq obiknovenno takiva rabotqt po moreto grozni suhi kurvi slabi kato chirus i protivni nishto 4udno da si padne po ciganeto koi znae tq kav e kon v mutrata axaxa :D

Коментирай

Мария

преди 7 години

kak ви ги ражда мозъка тези гнусотии, как?

Коментирай

Тъпата "оФца" пак не е на себе си!

преди 7 години

Не е истина как някои хора бъркат казването на истината с проява на злоба! Лъжа ли е, че синът и е с 5 години по-малък от гаджето, а????? Като нищо да го обърка в тъмното:)))))))) Злобата е присъща само за теб, "простакесо"!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.