Край на интригите, война няма! Андреа, Галена и Цвети Янева заедно! (Много снимки + Николета по мега къса пола и потниче, разкриващо всичко)

https://hotarena.net/laifstail/krai-na-intrigite-voina-niama-andrea-galena-i-cveti-ianeva-zaedno HotArena.net
Край на интригите, война няма! Андреа, Галена и Цвети Янева заедно! (Много снимки + Николета по мега къса пола и потниче, разкриващо всичко)

Лъсна отговорът на въпроса, който вълнува хиляди чалга фенове. Има ли война между Андреа, от една страна, и Галена, и Цвети Янева от друга? Не, война няма, видя HotArena.

 

Трите фолк прими се появиха заедно вчера на лъскаво парти по случай рожден ден на тяхна приятелка - бизнес дама. По нищо не личеше между тях да има напрежение, както упорито се говори години наред. Или ако наистина има такова, то е само на професионална, а не на лична, интриганстка основа.

 

През ноември месец миналата година, когато Андреа напусна „Пайнер” и чрез отворено писмо разкри част от мотивите си, плъзна слух в чалга средите, че гаджето на Кубрат се е решило на тази стъпка заради постоянни интриги в компанията. Забърквани най-вече от Галена.

 

Напускам, защото искам да се развивам. Защото не одобрявам методите на работа, с които компанията си служи. Напускам, защото имам мечти, с които нямам намерение да се разделям. Напротив, ще ги следвам със същата любов и страст, както съм го правила винаги досега. Ще продължавам да бъда отдадена на феновете, чиято енергия усещам и в този хубав за мен момент. Енергия, която ценя и която ме мотивира да творя и да ви радвам с незабравими хитове. Ще остана посветена на това, което най-много обичам да правя – да бъда на сцената, да бъда с вас, със своята музика и с цялото си сърце и душа!”, беше написала Андреа.

 

Най-много коментари тогава събра изречението „Защото не одобрявам методите на работа, с които компанията си служи”, като разшифровката, според запознати гласеше, че се касае за толерирането на определени изпълнители за сметка на други. И в списъка на толерираните на първа позиция попадаше Галена.

 

На бляскавия рожден ден вчера, освен певиците, звезда на вечерта беше и Николета Лозанова. Водещата на „Папараци” се появи в ултра къса поличка и мрежесто потниче, което общо взето нищо не прикриваше…

34 Коментара

Нибижотцитьирирф

преди 7 години

Това, че имат обща снимка не значи че не са във война. Тези обувки на Николета не се ли изтъркаха вече?

Коментирай

ефсдбфс

преди 7 години

облякла се като к*рва караджовското джудже и това прасе Тодорка ли каква е там псевдо певица прекалява с този фотошоп

Коментирай

Силвия

преди 7 години

точно така ,снимайте тоя парцал само до коленете ,че иначе .......

Коментирай

klozeta

преди 7 години

:( ahahahahahahahahaha

Коментирай

Криси

преди 7 години

Всички (дори и Андреа) изглеждат прилично облечени, някои са дори елегантни, само Джуджанка Лозанка като магистрална труженичка. Може ли на рожден ден с дънковата поличка на детето и с прозрачен потник. Пълно неуважение към рожденичката. На плажно парти ли отива или да аъбира клиенти. Как веднъж не я видяхме нормално облечена???

Коментирай

Ugly

преди 7 години

Не е истина колко е смешна снимката:) Няколко мега тъпи пачи (фолк дивите и Николетка, другите не ги знам) се наредили като каталог на д-р Енчев с вечно полуотворените си усти. Не научиха нещо ново за толкова години?!

Коментирай

trol

преди 7 години

trite chalga dirnika i KLOZETA LOZANOVA kakto vinagi s poluotvoreni usti tip OLIGOGRENI......jalka pasmina.KLOZETA izglejda mnogo vuzrastna i pohabena

Коментирай

;)

преди 7 години

Това малоумното пак си е фотошопирало краката чак до пъллен смях :х краката Хикс, акъла - гипс, а? То им личи и на Цвети и на Галена как не могат да ви търпят вас двете мърли, ама вярвайте си, че някой ви харесва ;) Мечтите са безплатни, като Klozeta, тя си вре пластичната мумийска мутра под топките на Шиши и Миши само за слава

Коментирай

Хаххххааа

преди 7 години

Пишете за Алисия, че си обувала обувките 3 пъти, а за тая пачавра нищо не казвате, че от три години навсякъде ходи с едни и същи обувки няма значение лято ли е, зима ли е. Толкова си противна, гнусна и отвратителна, всички те плюят,а ти си мислиш, че дъжд вали

Коментирай

примат Лозанова

преди 7 години

Клозетка Лозанова колко силен грим има. Изглежда като омазан клоун в лицето , и защо все статиите свързани с тази жрица от Караджалово все са свързани с войни, завист, защото е най- злобната жена с притенции за красота. Какво беше и в какво се превърна страшнооооо. То нека само мега тъпо а и толкова противно.

Коментирай

вещици

преди 7 години

На трета снимка двата крака на Караджовката изглеждат различни и как става така,че този,който е в заден план изглежда по-едър,от този бедър,който напред-фомошоп мейби.Андреа малко да смени сурата-много е безизразна с тия муцуни.По-естествена ще е по симпатяга.Като парад на вещици са с едно две изключения.

Коментирай

lelq vi Lozanova

преди 7 години

Lozanova smeni malko pozite, jalka si I sme6na. I moi Te namaza taka vav feisa????! Izglejda6 kato leli4ka près ostanalite kikimori.

Коментирай

Ай

преди 7 години

На рождения ден на бизнесдамата гостенките дошли с коктейлни рокли, циганката- с показващ гъза и къс дънков панталон.

Коментирай

с дънкова пола :о

преди 7 години

Ако съдим по облеклото на бившата плеймейтка с къса дънкова пола и облеклото на дамите около нея извода е яено че се е натресла в последния момент. Личи си че дрес кода не е бил плажни парцали.

Коментирай

emi

преди 7 години

Obache zabelejete na vsichki sa im otvoreni ustite samo na Velina I e zatvorena :d laha na silikon otvsqkude..zadushavam se

Коментирай

1

преди 7 години

Велина изглежда най-добре, защото е най-млада и не толкова покварена и обиграна като другите. Младостта не е само визия, но и излъчване. Иначе и другите дами изглеждат добре, поддържани и хубави жени, но Велина най-много ми харесва в конкретната снимка.

Коментирай

Николета най-голямата грешка на Божинов

преди 7 години

Клозета нема кинти за рокля, Валери не я съжалява повече да й подхвърля по някой лев и ето го резултата - дънкови поли и износени обувки.

Коментирай

Крави с празен поглед

преди 7 години

Гледат като телета, празни погледи и зейнали усти, личи си от километри колко са им празни кратуните. А Николета изглежда все по-зле.

Коментирай

преди 7 години

Я изчезвай от тук с тъпата ти, набръчкана идолка! Да виждаш някъде в статията името "Алисия"?????? Обсебен кретен, излез от паралелната си реалност, ако обичаш! Ася Вакарелска тук място няма!

Коментирай

-0-

преди 7 години

Казано абсолютно точно! Имам чувството, че от снимката ме гледат полу-дебилни магистрални проститутки... Това са нашите звезди и секс-символи... Бррр...

Коментирай

............

преди 7 години

И кой каза да изчезваме от тук? Един двуполов парцал , ай сиктир! Ти ще кажеш кой ще кара влака! Лапай пишки с идолката си Курволета и мъчи там! Пачаврула!

Коментирай

Еmilia

преди 7 години

малиииииииии,николета ще се разкапе ,тттттцццццц тцццццццццтцццццццццццццццццццццццццц

Коментирай

жалка отрепка и на всяка манджа мерудия

преди 7 години

"Модната икона" Проститут лИзанова , ако беше някоя друга дама щяха да оплюват и какви ли не " комплименти" щяхме да прочетем. Но ,нея я оприличават на звИздЪ в статията. И кое и е звездното питам? - Образованието- основно с клизма реална гимназия повтаряла два пъти в 11 клас -Професията ( проститутка) - културата - Възпитанието -интелекта КОЕ??? На РД на БИЗНЕС ДАМА отишла с дънкова поличка , по скоро сякаш е препасала колан през гъза си. Нито на годините й,( 30 годишна дърта парантия барабар кравата с телето, нито на повода отива това облекло. И с изтърканите подметки сякаш е тичала по магистралата 5 години ( защо сякаш?) Смотан парцал сякаш я виждам от времето, когато я тъпчеха по мотелите мутрите и чичковците за слава и пари. Нищо не се е променила при нея. Абсолютно нищо! Един път и кацна късмета на рамото с Божинката и тя го изпърдя. Ами Проститутка ще си умре!

Коментирай

И...

преди 7 години

Всички с отворени уста , като сомове. ха ха ха От жиалурон не могат да си затворят устата, а Простакеса Лозанова сякаш е сложила две ябълки на бузите си и те увиснали, като долната и джука. И както винаги с онзи тъп и безизразен поглед , или надолу гледа или в страни на "фотосесиите " и в разкрачка задължително. Колко е изпаднала горката! Жалка картинка!

Коментирай

Силвия

преди 7 години

сигурно е на наркотиците на коцето и тя ...никъв живец няма в нея

Коментирай

007

преди 7 години

Абе, тая николета много грозна, бе... на снимките изглежда стряскащо противна, представям си на живо и като свали тия 2-3 кила грим, с които се е омазала...

Коментирай

Vogue

преди 7 години

Николета - грозна, както винаги. Едни и същи пози, еднотипни дрешки, прекален солариум, още повече подсилва циганското в себе си. + израЖение като на малоумно дете, което туко-що е разбрало, че се е наскало още преди 4 часа. Галена- ужасна. С тези пластики в лицето вече е като М. Джексън, прекалено е. Няма никакво изражение и тя, става ми противна, не знам ... Няма го естественото вече в неЯ. Затворете си устите, спремоядки. ПС: Андреа не понася Галена, така че, не си измисляйте глупости.

Коментирай

Хепи Мондей

преди 7 години

Клозета е като някое бустанско плашило :Д Ебаси и недоразументието е тази пенсионирана курва

Коментирай

Петя

преди 7 години

На Спермолета Миндолета Курволета Боклуколета Сифилисова Лайнянова и се вижда работното място с тая къса пола...Андреа не може да си затвори гадната мутричка..всички пломби и преброихме вече.Цирк

Коментирай

мале,мале

преди 7 години

Тена на стряскащо състарените й криви и къси крачета и тена на лицето са в пълно разногасие.... хахахахах

Коментирай

Права си!

преди 7 години

Алисия е ДАМА С КЛАСА и мястото й определено не е тук! Завиждай!

Коментирай

Г...

преди 7 години

Някой виждал ли е Лозанова на живо?

Коментирай

ahhahahahhahaha kastriran maimun qj mi guza

преди 7 години

Aahhahhahahah baluk shto ne vzemesh da si zavresh edin kriv ciganski hui v mirizliviqt, kosmat anus??? Ebi si maikata, bokluk! I da shtom ti se kazva da se razkarash, shte go napravish!!! V protiven sluchai riskuvash da doida i da ti spukam ot shutove svinskiqt guz! Shte te smachkam kato gnida, takova si mi redko ako ahhahahahaha Da go duhash i ti, i groznata ti idolka ;)))))))

Коментирай

klozeta

преди 7 години

дам ,само гласа й я издава - инак не мож' я познаеш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.