Край на любовта във „Фермата“?

3333
18 Октомври 2017, 22:00


След розовите си моменти с футболиста Алек във „Фермата“, гимнастичката Валерия изглежда е на път да сложи точка на любовта си с него в полза на мистериозното си важно гадже.

Преди дни „Пешо“, както се назова анонимният мъж с позиции в обществото,  прати любовен хабер по парапланерист. Гимнастичката прималя от надписа „Шуше, липсваш ми!“, който се развя над фермата и оттогава се чуди какво да прави в заплетената ситуация. Тази вечер обаче тя разказа на Виолета, че преди появата на посланието е била сигурна, че ще приключи с мъчителната си връзка с важния човек, защото той не признава отношенията им публично в Стара Загора.

„Не мога, сърцето ми се къса, умирам. Аз от оня ден въобще не съм на тая планета. На топка ми е сърцето, не съм вярвала, че може да направи такова нещо“, описа драмата си тя и показа медальон, който не сваля от врата си. „Ако го сваля, означава, че всичко е приключило“, обясни старозагорското Бентли.

Ситуацията обаче драстично променя отношенията с Алек, който  все по-влюбен и унил. И тази вечер гимнастичката не му каза решението си, но пък не спести, че постоянното му внимание вече я дразни. „По-добре всичко да приключи преди да е започнало“, обясни тя на Виолета.

Само преди десетина дни футболистът и гимнастичката се венчаха във фермата, а след това заявиха намерението си да го направят и в реалния живот. Г-жа Манолова, както на шега се нарече Валерия, изглежда е на път да размисли по въпроса след драматичната намеса от външния свят.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени