Край на омразата! Джуджи прости на Гала

2509
25 Юни 2016, 14:00


От близо година пухкавата асистентка на Гала Деляна Маринова – Джуджи не е част от екипа на шоуто. Блондинката бе изритана точно преди старта на последния му сезон и досега не е успяла да се окопити от разочарованието, което преживя.

За кратко дори двете с Гала бяха в обтегнати отношения, защото водещата не успяла да се наложи над шефовете си и да задържи протежето си в Нова, научи HotArena.

В действителност в първите месеци двете наистина преживяли малък шок в приятелството си. Двете плакали дълго след новината, че вече няма да са в един екип. После обаче се отдалечили. Причината била, че Гала изведнъж се оказала прекалено заета за срещи с дружката си и започнала често да отклонява предложенията й. Джуджи пък имала куп планове за това как двете да излизат повече, да се забавляват и да пътуват. Уви, водещата нямала никакво време за това заради натоварения си график и отсвирила бившата си асистентка, пише "Всеки ден".

„Приятелството им беше под голямо напрежение, защото почти не се виждаха. На всичко отгоре Джуджи си втълпи, че колежката й може да повлияе и отново да я назначат на работа. Когато това не се случи, много се разстрои и имаше период, в който не й се обаждаше“, издават близки до двете жени. 

Желанията на пухкавата дама са насочени към женско предаване по подобие на това, което Гала води.
Джуджи обаче не таи наивни надежди, че веднага ще успее да се уреди с финансиране за проекта си. Затова, макар да иска да се върне в Нова със свое шоу и да докаже на всички, че не е бездарна, тя не затваря вратите си и към другите телевизии. Откакто й хрумнала идеята, че може да се изявява самостоятелно, тя подхванала масирана атака към всички свои приятелки в медиите с надеждата, че някоя от тях ще успее да й съдейства.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени