Край на приказката! Мария Грънчарова се развежда с бившия шеф на „Мтел“ Венци Иванов

11906
13 Юни 2016, 17:00


Певицата Мария Грънчарова слага край на дългогодишния си брак със съпруга си – бившия шеф на „Мтел“ Венцислав Иванов. „Да, пътищата ни се разделят“, призна лаконично дъщерята на легендата Борислав Грънчаров, науи HotArena.

Макар да сподели, че темата е много болезнена за нея, Мария не скри, че след като 25 години са живели неразделни, сега е намерила сили да вземе крайното решение. „Изчезна подкрепата, изчезна и химията между нас“, опита се да обясни причината за разрива с половинката си изпълнителката. Нейни приятели пък споделиха, че тя и съпругът й са хора от „различни планети“ и докато бизнесменът мразел публичността, многото хора и медиите, Мария обожава да кани гости, да събира приятели и да дава интервюта.

Колежките й на сцената обаче шушукат, че дивата ревност на съпруга разтурила семейното гнездо. От години Венци изпадал в ярост от популярността на жена си и от мъжкото внимание, на което се радва певицата. Всъщност именно ревнивият съпруг бил причина Мария да слезе от сцената за цели 13 години.

„Той винаги е предпочитал да съм една домакиня, която не си показва носа навън“, оплаквала се Мария пред приятелките си. Красавицата отдавна искала да напусне съпруга си, но заради семейството и сина си все отлагала раздялата. Синът ми винаги ми е бил подкрепа, но вече е тийнейджър и не мога да го държа до полата си. Сега за мен най-важни са музиката и приятелите, призна дъщерята на Борислав Грънчаров.

Мария и Венцислав вдигнаха шумна сватба през 1999 г. в храма „Св. Александър Невски“ и бяха една от най-ефектните двойки. Рутината обаче бързо влязла в живота на двойката и угасила страстта им. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Помня я от времето, когато се правеше на певица и с майка и се опитваха да колят и бесят в тогавашната Лиляна Димитрова. Все нещо не беше наред с озвучаването, а не си признаваха, че това същество просто няма глас! Невероятна лигла! Чудя се как ли я е изтърпял мъжа и толкова дълго....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чочи
преди 2 години
0
Попривършил е паричките пича. Иначе въобще не мога да се съглася, че бил ревнив и не можел да приеме вниманието от чуждите мъже. То такива, които да я харесват едва ли има. Най-много да е хванала някой богаташ на годините на некадърния си баща.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени