Край на самотата! Калин Врачански заби 24-годишна студентка

2374
15 Април 2016, 14:00


Калин Врачански се фука с ново гадже пред колегите си. Актьорът е забил 24-годишна красива студентка, научи HotArena.

Атрактивният актьор се запознал с момичето в софийски бар, където попаднали в обща компания. Синеокият красавец от пръв поглед си харесал младата дама и веднага поискал телефонния й номер. Още на следващия ден я поканил на среща, а след това започнали да се виждат.  34-годишният разбивач на женски сърца не може да се похвали със сериозна връзка след края на любовта си със своята колежка Силвия Петкова и не е афиширал любов с друга жена.

Сега обаче блондинът отново бил влюбен, носел се из облаците и този път връзката му може и да се окаже сериозна, смятат запознати с новата авантюра на Врачански. Актьорът и приятелката му вече свободно афишират връзката си, като се разхождат хванати за ръка и заедно кръстосват заведения, барове и молове. Секс символът на киното и театъра не се притеснявал от 10-годишната възрастова разлика между себе си и своята избраница.

„Не е прекалено малка. Най-важното е, че сме на една вълна, няма големи различия във възгледите ни за живота, връзките и любовта“, коментирал с порцелановата си усмивка Камен от „Стъклен дом“. Момичето нямало нищо против фобията му от брака, защото смятало, че когато двама души се обичат, подписът е без значение.

„Всеки ден“ пише, че 24-годишната студентка няма нищо общо с актьорското съсловие и е далеч от идеите да прави кой знае каква кариера. Искала просто добра работа, от която да взима заплата, без да я превръща в център на живота си, за разлика от театралите, които масово са обсебени от работата си.

Калин и новата му още не живеят заедно, но според съседите му тя доста често му ходи на гости, защото вече я познават по физиономия. Само преди месец Калин обикаляше телевизиите и твърдо уверяваше, че си няма гадже. Негови колеги обаче твърдят, че е лъгал, за да не се ровят медиите в личния му живот. Освен това връзката му била все още в началото, затова предпочитал да не говори много за нея. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени