Край на високите токчета! Оперираха крака на Анелия

3353
05 Юли 2016, 17:00


Фолк певицата Анелия е претърпяла операция на левия крак за премахване на болезнено кокалче. Интервенцията се е състояла неотдавна в частна столична клиника, където певицата е броила 650 лева, за да се отърве от неприятния израстък на ходилото си, научи HotArena.

Проблемът, който мъчел Анелия, е хроничното заболяване халукс, при което костите на палеца започват да изпъкват встрани от нормалната ос на пръста. Това е едно от най-честите заболявания в ортопедията, случващо се предимно на жените. Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ забелязала деформацията на крака си още преди 4 години и веднага се консултирала с дерматолог. Тогава обаче състоянието й още не изисквало оперативна намеса, заради което тя изчакала, пише "Всеки ден".

В самото начало на халуксът се появил при Анелия само като естетичен проблем. С течение на времето обаче на нея й станало все по-трудно да си намери обувки, за да се скрие дефектът, а и изпитвала болка в големия пръст на крака при ходене. Основна причина за изкривяването на палеца се счита носенето на неподходящи обувки, предимно тесни и на висок ток. Известно време пайнерската дива отлагала операцията, мъчейки се да реши проблема си с медицински стелки и носенето на силиконови разширители за пръсти. След като нямало никакъв ефект от тях обаче, тя взела решението кракът й да бъде опериран, за да се отстрани дефектът. Анелия обаче не искала толкова операцията от естетически съображения, колкото заради физическата болка, която израстъкът й носел.

Следоперативното възстановяване на певицата протекло бързо. Леката по форма интервенция позволила на брюнетката да е на крак още на третия ден след интервенцията. Оттук насетне, за да избегне повторното появяване на проблема, Анелия не трябва да се качва на ток, по-висок от 3 сантиметра, и всичките й обувки трябва да са достатъчно широки, за да не натоварва ходилото си.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
На тази
преди 2 години
0
На тази "певица" (силно казано), гледах едно интервю при Милен Цветков и се изумих от богатия й речник!!! ЖЕНСКИЯ ВАРИАНт НА ВАЛЕРИ БОЖИНОВ!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kris
преди 2 години
0
Porednata izmislica.Lud umora nema, a tozi,koito e pisal statiqta,ne e po-razlichen .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени