Край на враждата! Тадаръкови се помириха - Светослава и бившият й съпруг Димитър вече не се съдят

2887
27 Април 2017, 16:00


Светослава Рудолф, бивша Тадаръкова, най-накрая се помири с екссъпруга си Димитър, узна HotArena.

 

Двамата решиха да сложат край на делата, които водят един срещу друг, и да престанат да се критикуват по медиите.

 

Безсмислени бяха тези процеси – и аз, и той го осъзнахме. Разбрахме се имотите, за които спорехме, да останат за дъщерите ни. Вече сме официално разведени с Тадаръков и няма напрежение помежду ни. С децата си се виждам често”, сподели пред „Уикенд” разследващата журналистка. Тя съжалява, че предишния й съпруг е повярвал на интригите, които завистници заплели по неин адрес, но така или иначе гледа напред и иска да загърби миналото.

 

Напоследък Светослава се е оттеглила от обществения живот. Сега тя прекарва повечето си време в Националната библиотека и Държавния архив в търсене на документи и сведения за две нови свои книги.

 

Единият том ще е за Яворов, а другият - за годеницата на Васил Левски. Иска ми се да имам и собствено предаване в голяма телевизия, но към настоящия момент Би Ти Ви и Нова не подкрепят моите проекти. Изскачат наистина невероятни факти, които си струва да бъдат чути и видени от повече зрители”, твърди г-жа Рудолф. Тя обаче е категорична, че ще довърши проектите си и те рано или късно ще получат нужната популярност.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени