Край с „Х Фактор“!

7892
15 Ноември 2017, 12:02


Музикалното предаване „Х Фактор“ в момента слуша лебедовата си песен, HotArena. Настоящият сезон на продуцираното от Халваджиян риалити е с покъртително нисък рейтинг, а зрителите и участниците в него са категорични, че по-слабо издание до момента „Х Фактор“ у нас не е имал никога. Звук, осветление, музикално съдържание и поведение на менторите са под всякаква критика, това си го признават дори в самата Нова телевизия. След последните рейтинг данни ръководството на медиата се е събрало и на срещата е било взето решение да не се планира следващ сезон на „Х Фактор“ през 2018 г.

От старта си музикалното шоу е в пълен срив откъм зрителска аудитория, дори по собствената си рейтинг агенция. В неделната вечер, когато се излъчва, „Х Фактор“ пада в пъти от конкурентната „Ферма“ по бТВ. Последната неделя цифрите вече са били толкова ниски, че са предизвикали вътрешно съвещание, на което са се изрекли тежки думи. Според мениджърите в Нова тв вината за окаяния резултат на музикалното шоу е както в ударния сезон на риалитито на конкуренцията, така и в продуцента на „Х Фактор“ Магърдич Халваджиян.

Публична тайна в тв средите е, че арменецът взима определен бюджет от телевизията, а прави предаванията си за по-малко от половината от сумата. Този номер минаваше дълги години, но вече е все по-очевидно за сметка на качеството, при това в условия на сериозна конкуренция, защото междувременно бТВ залагат на много по-професионално съдържание и бележат пикове в рейтинга си.

Самите участници в „Х Фактор“ до момента също са разочаровани, а повечето изпълнители от предишни сезони са потънали в забрава, защото шоуто не изпълнява ангажимента си по договор да развива талантите си. Това е и причината за огромния наплив от кандидати за „Гласът на България“, който се превърна в най-голямото музикално риалити у нас.

„Жалко, ако „Х Фактор“ спре у нас, защото „Гласът на България“ не може да поеме всички талантливи кандидати за голяма сцена. Но пък не е честно за сметка на кадърните хора продуценти да пълнят джоба и да съсипват международен формат“, коментираха бивши кадри от екипа на шоуто.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ан
Преди 1 година
-3
На мен ми се глефа Dancing with the stars.Не знам кой го продуцира,но имат голяма пауза.Екс фактор ми харесва по принцип, но защо ги дават по едно време с други формати.И за зрителите е по-интересно ако не се дублират по-едно време,а са в различни дни.Отнася се за всичко,не само за тези формати
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
super
Преди 1 година
-3
Оф, най-накрая. Всичките подобни предавания да махнат. Направо не ги понасям.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени