Край с Комиците! Италиански сериал прекрати комедийното шоу на Любо Нейков

2718
10 Февруари 2017, 15:00


Предаването „Комиците“ е извън ефир още от Нова година, като последното му излъчване беше на 31 декември 2016-а с празнично издание. Оттогава феновете му чакат нови епизоди, но такива в програмната схема няма. Не е ясно кога и дали шоуто ще се върне в ефир, научи HotArena.

 

 

„Комиците” е в почивка, ще се върне на екран, когато тя приключи, обясняват лаконично от Би Ти Ви. Според работещите там, то няма да бъде зачеркнато окончателно от програмата, защото има космически рейтинг. Въпреки критиките на по-елитарно настроените зрители, че шегите в предаването на плоски и скечовете се отличават с всичко друго, но не и с оригиналност, продукцията на Любо Нейков и компания вдига до небето гледаемостта на телевизията, пише „Уикенд“.

 

 

Като пълно опровержение на официалните изявления обаче налице е фактът, че вече повече от месец продукцията я няма в програмата, не се предвижда да я връщат поне до пролетта и не се знае кога въобще ще й дадат ход. От високите етажи на телевизията обяснявали, че това предаване, както всяко подобно, си има сезони. Зимният бил приключил, сега се очаквал пролетният. Истината обаче е, че „Комиците” никога не са вървели сезонно. Те, както и „Шоуто на Слави”, винаги са били нонстоп в ефир с пауза единствено през август. Този път обаче са получили неочаквана ваканция.

 

 

Вместо комедийното шоу, в ефир от началото на годината вървят италиански сериали. Първо беше „Страсти в Тоскана”, след това – „Дамата с воала”. Очаква се вторият да тече поне до март, а след това вероятно на негово място ще тръгне пак чужда поредица. Не е изключен и вариантът вместо „Комиците” в петък вечер да пуснат поредният сезон на друга продукция на Любо Нейков – „Столичани в повече”. Сериалът трябваше да приключи миналата година с 11-ия си сезон, но внезапно получи поръчка за още един, дванайсети. Очаква се той да тръгне именно от март.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хаха
Преди 1 година
-1
Комиците избощо не е толкова рейтингово хората ги гледаха преди Комиците вече се изтърка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В е л и к и я
Преди 1 година
-1
По ще им отива името "Смешниците" ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
0
Целия месец януари го даваха, а не както вие писахте: последния сезон бил на Нова Година. Явно сигурно ще се местят в някоя друга зала да се излъчва както до сега го правят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени