Край с невинния имидж! Алисия показа гръдна обиколка гигант! (Снимки които ще ви изпотят)

https://hotarena.net/laifstail/krai-s-nevinniia-imidj-alisiia-pokaza-gradna-obikolka-gigant HotArena.net
Край с невинния имидж! Алисия показа гръдна обиколка гигант! (Снимки които ще ви изпотят)
Алисия е решила да скъса с невинния си имидж. Това показват последните снимки на певицата, на които яко е разляла сочни цици, видя HotArena. 

Ася от Вакарел е проумяла, че с престорената си скромност няма да стигне далеч. В последно време певицата определено го играе по-разкрепостена. След като се раздели с Ники Михайлов и залюби милионерчето Героги Станоев – Бирмата, звездата на Ара показва по-освободено поведение, което пролича й в интервюто, което даде за Би Ти Ви. Дори според феновете й тази изява леко граничи с наглост.

Кадрите в галерията показват, че Алисия е наблъскала още кубици в пазвата си. Според читател на HotArena фурията се е подложила на корекция на бюста  по време на почивката си в Тайланд с Бирмата, където има доста добри специалисти в областта.

Дали това е така не се наемаме да твърдим, но на бялото няма как да кажем черно. Със сигурност Ася е увеличила гръдната обиколка.

36 Коментара

мнение

преди 8 години

Глупости за пореден път съчинявате .. не може да се възтанови за 1 седмица от операция за импланти! Жената си е с тоя размер цици от доста време ..поне 2 дни можете ли да издържите без да пишете за нея? !??

Коментирай

оги

преди 8 години

Ай стига Никлозето с налудничавите ти халюцинации.Ай стига спри се бе чучело грозно.Алисия си е същата както преди и не е луда като теб да си блъска пазвата със силикони и после да не може да върви като теб джудже грозно.Престани да плюеш Алисия нискограмотно грозно извънземно.Писнала си на всички.Глей си тъпия живот и стига си се завирала на Алисия в циците.Ти нали твойте ги наля максимално и кой хвана с тях НИКОЙ.Язък за силикона.Алисия не е проста и примитивна като теб.Разликата е от земята до небето.

Коментирай

Меди

преди 8 години

За едните пишлемета милионерчета си рискуват живота на операционната маса. Луди жени. Сигурно удоволствието от ранички Валентино и обувки Лобутен замъглява болката от пълната упойка,шевовете, синините.катетрите. Гладуват, спортуват като маратонци, целите са пункт и пластика, навлечени в маркови парцали и за какво?! Лъскави, но празни.

Коментирай

t2

преди 8 години

Невинна!? Тази от край време се препитава с проституция, а вие я изкарахте девата от Гуадалупе.

Коментирай

lili

преди 8 години

nito e ot vakarel nito si e pravila cici nito i puka za va6te izmislici

Коментирай

pazardjik

преди 8 години

И пак копираш Николета Лозанова. Асьо, Асьо.....не ти ли писна да си нейното по-лошо копие? Прическа, грим, дрехи, поведение, физиономии.....И прекаляваш с фотошопа, повече от нея даже. Пълен жал будиш.

Коментирай

ЕХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Ох, чак се притесних отварям днес и какво да видя, ами няма статия за Алисия. Затворих, сега една колежка се хили, не се смее хили се, и казва прочети и продължи да се хили хаха, толкова сте зле Хотарена, че читателите ви се подиграват и не ви приемат на серизно. Иначе казано нещо написано именно тук за Алисия значи не е вярно, и знаете ли защо защото всички казват че Клозетката я подрежда с подобни измислени статии. Алсиия си е същата, в клиповете си се снима къде разкрепостена, къде скромна това ви е работата, не разбирам какво ви бърка на вас в работата жена изградила вече кариера, име..я си погледнете гнома който ако не беше Божинов щеше да е още в тинята. И така не се захвана с нещо тая жена, ами как да се захване като все в профила на Алисия рови, тя време за себе си няма. И няма ли да чакате скрити из храсталаците на летището да видите с кой ще се прибере Алисия, хайде Лозанова друга работа нямаш и без това нехайстваш що да не опиташ, само дето този пък няма кой да ти подскаже и да те направи смешна ;).

Коментирай

jo

преди 8 години

Точно от Вакарел е, колкото и да се срамува да си го признае. А че си е увеличила кубиците е очевадно. Най пък много и пука за хорското мнение. Толкова е комплексирана, че не търпи критика и неодобрение. Хубаво я слагат на мястото и напълно заслужено.

Коментирай

rmc

преди 8 години

Освен че е фотошопирала безобразно снимките си (всички знаем че не изглежда така) е показала и отвратителните си брадавици. Поне да беше замазала и тях.

Коментирай

М

преди 8 години

На този фризьорчето не му ли се схваща тази уста...? Няма една нормална снимка.

Коментирай

??!

преди 8 години

Абе, тъпунгер правиш ли разлика от брадавица и бенка? И точно пък тук няма никакъв фотошоп. Ася не използва Фотошоп, освен на професионалните си снимки. Ако имаше , то нямаше да и личат бенките. Тъпа и злобна провинциална оФца!

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Ало, село Борово! Правиш ли разлика между фризьор и гримьор?

Коментирай

sis

преди 8 години

На пръв поглед напомня много на Николета. Защо толкова държи да прилича на нея?

Коментирай

хи хи

преди 8 години

Да, според вас тъпите драскчи и тъпите провинциални фенки на Курволета , които ви изпращат на имейла информация от Космоса Алисия и не само си увеличават бюста всяка седмица. То, така става сваляне , уголемяване всеки ден. Тъпи, тъпи , та чак се се извърнали!

Коментирай

Rock

преди 8 години

Защото таи надежда, че доближавайки се до визията й Валери ще се върне при нея. Ама нъц. Не ще и да чуе момчето. Пък тя нека продължава с тая клониада. Поне прави смях на хората.

Коментирай

на баба ти хвърчилото

преди 8 години

Можеш да кажеш ,че Алисия и Галена са като две капи, но да казваш, че прилича на онзи травестит Николета, която е с грубо и широко четириъгълно лице е меко казано смешно. Алисия е нежна с фин кокал жена и латино излъчване. Николета има циганско курвенско излъчване. Никой не е*е такова излъчване на запад. Само на теб така ти се струва прилика! Нищо общо между едната и другата. НИЩО!

Коментирай

тъпа оФца

преди 8 години

Абе тъпунгер, какво цъкаш отрицателният вот сякаш разбираш нещо. И да, на снимката е с ГРИМѝОРЪТ Й Цецо Андреев, а не с фризьора- Ивайло Колев. Тъпа оФца! Че и цъка отвицателните вотове на секундата хем крива ламарина. Пише си коментарите и сама си ги харесва. ОФЦА !

Коментирай

nody

преди 8 години

Божееееее жено, ти получаваш смс-и от Космоса. Ти и оня дърт кукумицин обсебен от Николета. Била Курволета. Ами тя каква е? Еблисия! Каквото прави едната, такова и другата. Като вземат някакви бърсалки да ми се правят на класни дами...ай сиктир!

Коментирай

кухата лейка

преди 8 години

Кухата лейка е яхнала пак метлата. Аман от провинциални кухи лейки и селски пръчки. те тези расли из балканските села къде са виждали хора , братко! Горе на гримьора вика фризьор, после и се привижда Николета в образа на Алисия, ту я мята при Валери, от който тя абсолютно не се интересува ама никак, сега и виждала обективно,че бюста и бил уголемен. Ама картуно тъпа, така ли се сменя силикон , както ти си мислиш? Да си проста, колко да си проста!!! Вземи се застреляй , да не мъчиш земята под теб! Kaртуна!

Коментирай

огледалото ли коментираш

преди 8 години

Бърсалка си ти и майка ти! А, твоите sms -си са видими и се четата тук от всички. на теб всичко ти е едно.Чети си простотиите !

Коментирай

Rock

преди 8 години

Е айде да не извъртаме нещата моля. Николета няма широко и четириъгално лице. Има нежни черти, малко носле, хубаво тяло. Колкото и на лелката да и се иска обратното. За нейните "латино черти" какво да ти кажа. Толкова е играл ножа по лицето и че знае ли човек какви черти има. Имаше голям гърбав патешки нос, това си спомням. Ниско набито телосложение. Широки рамене. Липсва талия. Да не говорим за кривата захапка и щръкнали напред зъби. Абе селска мома. "Фин кокал" не знам какво ще рече. Може би са и го изпилили и него, така както са одялкали носа и. Но ти препоръчвам да намериш една снимка на "истинското и лице" и "латино" чертите. Да се посмееш и ти на тъс красотъ неземна.

Коментирай

rmc

преди 8 години

Ася не ползвала фотошоп??? ОМГ! Че тя без него не си пуска снимки ма краво. И да, брадавици са. Гнусни и мазни като нея.

Коментирай

огледалото ли коментираш

преди 8 години

Да, дева е Алисия, защото има мъже по-малко от пръстите на едната ти ръка. А, ти с голите снимки пред селското кюмбе си първа девица. Или клиентите не се броят?

Коментирай

оФцо

преди 8 години

Ти си крава, но без виме. Нали си виждала на село само крави и това ти се привижда тук. Щом на бенките казваш брадавици ми е ясно колко си в ред с главата. оФца!

Коментирай

олеее Боже

преди 8 години

Ти си за ожалване! Мариййке Марийке там ще си умреш на село и ще си живееш с излюзиите ,че си важна лижейки гъза на Николета. А,какво е подмазване и лизане на гъз в профила й не е истина. Същите коментари четем и тук. Колко си разпознаваме тъпа селска пръчко!

Коментирай

олеее Боже

преди 8 години

Николета с малко носле??? Ти ми изби кътните зъби!!! Познаваш ли Николета от времето преди трансформациите? Явно НЕ! Кабестият дебел разтуртен нос , който изпили като на Пинокио. Хубави крака? Краката и са толкова грозни , криви и къси, колкото ти нямаш идея. С грубо лице четириъгълно ТОЧНО и огромна глава несъразмерна с височина и тяло, чело , като Байконур ракетната площадка и два косъма които реши на пътец. Ти познаваш ли Николета, виждала ли си я изобщо в действителност? Явно не!!! Тук даваш описание на Фотошопа - Николета, което няма нищо общо с действителността. Николета е една абсолютна циганка , ама точно без грим. Че и кривозъба с големи зъби при това, като на Фернандел. Мода да ти пусна 100 снимки на Николета от пред трансформациите и сега да ти затворя плювалника миризлив. Аз Николета я знам от време ОНО“ Ти ще ми кажеш на мен кой , кой е!

Коментирай

daaaaa

преди 8 години

Да, познаваме Алисия от самото и начало на кариерата. И рино пластиката и е съвсем лека , а не както ти украсяваш нещата. КЛИПОВЕТЕ НА АЛИСИЯ СТОЯТ И ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГИ НАМЕРИ ОТ ПЪРВИЯТ И КЛИП ДО СЕГА, КЪДЕТО СЕ ВИЖДА ТЯЛОТО, КРАКАТА, ЛИЦЕТО НА АЛИСИЯ И ВСИЧКО. ВИНАГИ Е БИЛА НЕЖНА И КРАСИВА И НИКАКВА ПРОМЯНА В НЕЯ. СЯКАШ СИ Е НА 20 ГОДИНИ МЛАДОЛИКА, КРАСИВА, НЕЖНА. А, ИМАМЕ И СНИМКИТЕ НА НИКОЛЕТА, КЪДЕТО ЩЕ ПИТАШ КОЯ Е ТАЗИ? в АЛСИЯ НЯМА НИКАКВА ВЪНШНА ПРОМЯНА ОСВЕН СМЯНАТА НА ЦВЕТОВАТА ГАМА НА БУЙНАТА И КОСА И ДЪЛЖИНАТА. СЪЩАТА! ПРИРОДНО КРАСИВА ЖЕНА!

Коментирай

преди 8 години

Лудото Ленче само чака появата на статия за Алисия и почва да и приписва кусурите на мършата. Нещо сте се заели да градите нов образ на мършата. Да не сменя вече Роналдо с РоналДИНЮ?

Коментирай

до pazardjik

преди 8 години

Хич не си в час. Всеизвестен факт: Клозет Лозанова още правеше дудуци по тоалетните на пловдивските дискотеки, а Алисия отдавна беше известна певица. Така, че си свери информацията. Злобното джудже от Караджово винаги е искало да бъде на мястото на Алисия и като Алисия и винаги е плюело по нея, а самата певица хич не отразява това черно фотошопирано недоразумение :)

Коментирай

kk

преди 8 години

mnogo iska4at

Коментирай

kk

преди 8 години

mnogo iska4at

Коментирай

Rock

преди 8 години

Асунооооо усмири злобната рода. Лъжа повторена 1000 пъти не става истина. Ти си грозна откакто си се родила. А сега си още по-грозна. Николета НИКОГА не е имала голям нос, за разлика от теб и уродливите ти братя които списват ежедневно тук. Айде да не се ровим за твоя снимки от преди да си смениш лицето и да сравним кой какви зъби и нос имаше, че ще ти се доплаче. Помним те и тебе крокозъбел пъпчив, отпреди 10 години, когато никой не знаеше коя си. "Айдии сига ръцети горееееее", късата пола и циците навънка. Беше се впила в Теодора като кърлеж, понеже тя беше популярна. Защо не покажеш една снимчица от тогава, от участията ти по морето?

Коментирай

M

преди 8 години

По-спокойно. На 1та снимка, момчето без брадата е Ивайло Колев с вечната изкривена физиономия. На снимката с момчето с брадата е наистина гримиора Цецо Андреев. Не сте ме разбрали.

Коментирай

До М

преди 8 години

Няма нужда да и се обясняваш на мис "тъпа оФца".. Тя е от редовните лизачи на леля Аска, ще я познаеш по малоумните, пръскащи злоба коментари. Може да бъде засечена и под псевдонима "Простакеса":))))) Направо се пръскам от смях, "тъпа оФцо", усещам как трепериш от бяс ахаххахахах Така си се напрегнала, "милата" ахаххахаха бас лове, че вената на челото ти е пред пръсване, клоун такъв! Плиткоумна гад, пий си хапчетата и се махай от тук!

Коментирай

До огледалото ли коментираш - тъпа, неграмотна, изтерясала кранта!

преди 7 години

А ти се радвай на минусите под коментарът ти! Пача!

Коментирай

до Офцо , ??!, тъпа оФца и тн.. ДУХАЙ, КУРВО ЖАЛКА!!!!

преди 7 години

"Офцо", колко коментара си пуснала тук??? И да си сменяш името пак си разкрита! Селският ти манталитет те издава, както и каруцарският речник! Отрепка такава! Помия, марш в кофите, мръсна дропло!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.