КРАЙ! Слави се ОТТЕГЛЯ! Трифонов слиза от екран, сбогува се с феновете на концерта си

3333
24 Септември 2015, 17:00


Концертът на Слави Трифонов и Ку-ку бенд утре, на 25 септември, всъщност е прощалната лебедова песен на шоумена, научи HotArena.

 

Дългия е решил да се оттегли от сцената и от екрана окончателно.

 

Слави, който е тежко болен и вече дори се придвижва с инвалидна количка, усещал, че силите му го напускат и надали ще има енергия за повече такива спектакли.

 

Слави лично проверявал всеки детайл и 4 пъти ходил до стадиона, за да надзирава как върви строежа на сцената. Трифонов е наел възможно най-скъпата сцена, каквато ползваха преди години и „Металика” за концерта си у нас на стадиона в Пловдив. Пироефектите също били контролирани от Дългия, който не желаел да има никакви издънки.

 

Умореният Слави Трифонов наистина смятал догодина да слезе от екран. Така или иначе договорът на предаването му с Би Ти Ви изтича и надали ще бъде подновен при тези условия. Факт е, че в момента рейтингът далеч не е толкова висок, колкото преди години, но въпреки това шоуто минава за един от темелите на канала заедно с новинарската емисия и сутрешния блок.

 

Идеята на Слави била името на предаването да се запази, но вместо него на екран да се редуват различни хора от екипа - сценаристите Иво Сиромахов, Филип Станев и Тошко Йорданов, музикантите Борис Солтарийски, Маестрото и Гъмзата и др. Дългия пък щял да се изявява единствено като продуцент и да си гледа влошеното здраве.

 

Междувременно Слави вече бил дал заден ход от идеята си

 

да се занимава с политика,

 

която обяви през лятото, преди да замине в заслужена почивка. Трифонов признал, че това било негово спонтанно решение, неособено добре обмислено. Сега обаче сериозно се колебаел, тъй като искал да си гледа спокойствието и здравето.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени