Красавицата се срина! Златка се върна към магистралите (Подробности за житейската й драма)

https://hotarena.net/laifstail/krasavicata-se-srina-zlatka-se-varna-kam-magistralite HotArena.net
Красавицата се срина! Златка се върна към магистралите (Подробности за житейската й драма)
Златка Райкова се срина след раздялата си с гаджето. Моделката се е върнала към дрогата откакто не е с ММА боеца Георги Валентинов, научи HotArena


Хубавицата е на ръба на нервна криза, тъй като все още има чувства към бившия си и дрогата й помага да не мисли за него, разкриват притеснените й близки. Тя имаше проблеми с наркотиците докато беше заедно с наркобоса Камен Балбузанов-Куката.


Благодарение на връзката си с Георги обаче тя успя да се откаже от порока си и в продължение на години беше чиста. Стимул за това й беше именно ММА боецът, който я научи как да живее здравословно.


Без него обаче Златка била на прага на депресията и не откривала смисъл в нищо. Пред приятелите си тя се опитвала да се прави на голяма работа и да твърди, че не й трябва бедняк като Георги, но всичко това е само поза, за да прикрие, че страда по него.


\"Нищо чудно да се съберат отново, обичат се, но са тежки характери и двамата\", разкриват близките им. 
 

Два месеца след като се скараха и прекъснаха взаимоотношенията си, Златка отново се обърна към наркотиците, твърдят нейни познати. За първи път тя посегнала към кокаина на купон, на който не се чувствала много добре без любимия си. Идеята й била, че ще го направи само веднъж. Вместо обаче да спре с този един път, продължила да си доставя настроение със забранени вещества. 


Хора от обкръжението й говорят, че все по-често я засичали в неадекватно състояние и били убедени, че е надрусана, предават от Всеки ден
 

5 Коментара

1

преди 7 години

Вие добре ли сте? Май явно не сте гледали профилът и в фейса, че още са заедно ;)

Коментирай

VANKO 1

преди 7 години

НИКОЛЕТО И ЗЛАТИ ЛИ МРАЗИШ

Коментирай

ups

преди 7 години

Крайно време е тези маймуни от този сайт ХотЛайнeна да си сменят дрогата. Повече от неадекватни сте! Да не говорим, колко сте боси и неграмотни!

Коментирай

мдааа

преди 7 години

Много отдавна злобее на нея, че е по-красива Златка от нея и че е една идея по-умна и с висше образование. както и това, че си отвори собствена модна линия, за разлика от тъпата проститутка Николета, която я помпат чичковци и дядовци мазни и лигави , за да я обличат в лъскави цигански дрешки. На кой не е завидяла и направила мърсотия ,тъпата и злобна мастия- Свиркулета?

Коментирай

Becky

преди 7 години

CAmHrdplospector97,omgm .oil out of plastic gold pans? Well, I’d start by wahsing it in REALLY hot water and dish soap. Scrub the heck out of it rinse/dry several times. Then, take a really rough piece of 30 grit sandpaper and sand/scratch the entire inside including the bottom really well. Make it have cross sctarches on the sides and circular in the bottom so specks can hold ont to when panning. Use JetDry in your panning water to prevent fine gold float. Pan in clean water. Randy

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.