Красен Кралев се ошишка, едва се побира в колата си

938
01 Октомври 2017, 11:00


Министърът на спорта Красен Кралев не изневерява на стила си да е близо до народните маси и за разлика от повечето си колеги от Министерски съвет не ползва служебна лимузина и шофьор в ежедневието си, научи HotArena.

Някогашният лекоатлет се придвижва с поовехтялото си спортно БМВ Z4 из София, макар автомобилът очевидно да не му е по мярка. Спортното возило, създадено от немския концерн за тийнейджъри със заможни родители и адреналин в кръвта, е с височина от едва 1,2 метра и това принуждава Красен Кралев да полага неимоверни усилия, когато трябва да се качи или да слезе от автомобила си.

Наскоро репортер на „Уикенд” стана свидетел на патилата на министъра, свързани със спортното му возило. Красен Кралев паркира решеното в сив металик цвят БМВ пред актуално заведение в центъра на Варна, но слизането от колата му отне поне 2 минути. Допълнително затруднение за спортния министър бяха и паркираният в съседство автомобил, който пречеше да отвори вратата на беемвето си.

След кански усилия, гарнирани с пъшкания и с гримаси, Красен Кралев все пак успя да се изниже от спортната и долепена до земята седалка на колата си и да продължи на собствен ход като пешеходец.

„Вярно е, че качването и слизането от колата са си проблем за Красен, който напоследък доста се ошишка, но пък той обича да шофира спортни автомобили и да развива високи скорости на пътя”, констатират познати на министъра.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)
Преди 1 година
0
да каже за гери дончева
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
КРАСЕНЧО
Преди 1 година
0
ДРЕМЕ МУ,НАЛИ СИ ПОРЪЧВА ВСИЧКИ ТОП ПРОСТИТУТКИ В БЪЛГАРИЯ И ГИ ШИБА!!! ПЪК НЕКА ДА НЕ СИ ВИЖДА И КУРА ДОКАТО ПИКАЕ!!!! ИМА СИ МИЛИОНИ В ЕВРО И СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ПОИСКА!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени