Краси Радков и половинката му по-щастливи от всякога (Разводът се оказа измислица)

2090
30 Октомври 2016, 13:00


Краси Радков изобщо не е пред развод със съпругата си Станислава, научи HotArena.


Кьорфишек се оказа мълвата, че семейството се разпада. Слуховете, че съпрузите са се разделили, бяха много упорити в последните няколко месеца, но вече е ясно – реалността е друга. 

 
Миналия петък папараците „Уикенд” заснеха истинска семейна идилия с участието на комика и жена му. Брачните партньори се срещнаха по обедно време в центъра на София, за да хапнат заедно. Явно – противно на твърденията на злите езици, те не могат да издържат дълго един без друг.


Станислава пристигна пред Би Ти Ви с колата си и след като паркира, се запъти към намиращ се в близост ресторант. Малко след това от сградата на телевизията изскочи Краси и се насочи към кръчмата, маса в която вече беше заела нежната му половинка. Ефектната блондинка се беше настанила в опакованата с найлон градина на заведението, а на метър от стола й бумтеше кьомбе. Печката вдигаше температурата с няколко градуса, което се оказа добре дошло за облечената с летни дрехи актриса.


Когато и Радков се настани на масата, съпрузите поръчаха най-скъпите блюда в менюто. 5 минути по-късно сервитьорите започнаха да отрупват покривката с най-разнообразни лакомства. В следващия половин час звездното семейство успя да „омете” цялата храна и поиска сметката.


Приключили с обяда, Радково се отправиха дружно към сградата Би Ти Ви. Станислава изпрати мъжа си почти до входа на частната електронна медия, а после се метна сама на автомобила си и даде газ към къщи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени