Краси Радков избяга от жена си

6148
24 Октомври 2013, 14:59


Краси Радков избяга от жена си. Комикът напусна семейния дом и вече се е изнесъл, научи HotArena.net.

Повод за раздялата е нежеланието на съпругата му Станислава да стане майка. А най-голямото желание на актьора е да има деца.

От години Радков си мечтае за голямо семейство. И най-голямото му желание е да се сдобие с наследници, но съпругата му Станислава засега отказва да го дари с такива.

Краси на практика има всичко. Богат е, радва се на красива съпруга, а и верни приятели му се намират. И въпреки това той не е щастлив, защото в просторния му апартамент и до днес не се чува детска глъчка.

Приятели на актьора споделят, че той винаги се просълзява, когато стане дума за деца. „Започнаха да говорят, че той не е способен да създаде свое поколение. В това няма нищо вярно. Просто двамата със съпругата му изчакват подходящия момент", защитава го негов приятел.

Близки до двойката обаче разкриват, че съпругата на Краси–Станислава се дърпа от майчинските си задължения. Твърде заета, за да прави кариера, тя отлага в необозримото бъдеще децата.

„Създаването на наследници е голяма отговорност. Не знам кога ще съм готова да направя следващата стъпка в живота си", заяви преди време тя.

Самият Краси обаче трудно приема отказа й. А както изглежда вече не е и склонен да отстъпи.

„Не искам приятелите на детето ми да мислят, че то е дошло на училищния празник с дядо си. Всичко в живота ми е наред, но детският смях ме кара да се чувствам непълноценна личност.

Бях твърде малък, когато останах сирак. Отсъствието на родителска ласка ми е липсвала през всичките тези години. Сега аз искам да я дам на децата ми", просълзява се за пореден път актьора.

Този път артистът е категоричен, че няма да отстъпи от желанието си да стане баща. И дори е поставил ултиматум на половинката си по въпроса.

„Краси обяви на Стани, че ще се разведат, ако продължава да бяга от майчините си отговорности. Двамата и преди са били пред раздяла, но този път нещата наистина са сериозни. Той не обича да говори за личния си живот. Дочуваме обаче, че се е изнесъл от апартамента си", внасят повече яснота около случая приятели на Радков.


Колегите на Краси също отбелязват, че работи с нежелание и е станал по-намръщен напоследък. Дори се заговори, че смята да смени екипа, в който работи и конкурентите на Слави се надпреварват да го привлекат.

Засега комикът обаче е категоричен, че няма да зареже Слави. И е лоялен към известния шоумен.

Въпреки това не крие амбициите си да покаже, че притежава и по-голям талант от това да участва в кратки скечове. „Рано или късно ще видите, че мога да играя и сериозни роли на сцената и в живота", обещава той, пише „Уикенд“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени