Краси Радков мята пачки на поразия

1401
14 Март 2017, 13:00Актьорът Краси Радков мята пачки на поразия. Комикът от „Шоуто на Слави” винаги влиза в положение на своите колеги за заеми, които после дори не си прибира, научи HotArena.

Екранният Гацо Бацов за момент не се замислям, ако някой от хората, с които работи, го помолел за дребна сума. Той моментално я предоставял, а после дори не си искал парите.

Актьорът не обелвал и дума, че трябва да му бъдат връщани. И дори забравял да ги прибере.

„Когато имаш възможност, тогава. Не се притеснявай”, отсичал комикът пред колегите си.

Когато му връщали парите пък, Радков отказвал да ги вземе обратно. „Почерпи се!”, кавал той постоянно на приятелите си, още повече, ако сумата не е сериозна.

Комикът винаги гледал да помогне на колеги и по различни участия често си взимал и помощник. Най-често това бил Иван Атанасов–Ванката, въпреки че в шоуто двамата редовно се заяждат.

В живота колегите са и добри приятели, като Ванката му помага да учи и сценариите си.

Близки до Радков разкриват, че той е привързан към целия екип на Слави. Именно по тази причина, гледал да помага на свои колеги, както може.


Близки на актьора твърдят, че той и Слави са изключително близки. Именно поради това Краси не напуска Дългия, въпреки многобройните възможности и предложенията от Любо Нейков и Виктор Калев.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени