Краси Радков отряза Слави: Обичам Лили Иванова, няма да я имитирам!

1974
25 Април 2017, 11:28
Обичам Лили Иванова! Ние с нея сме родени на една и съща дата и винаги съм се отнасял с уважение към нея”. Така актьорът Краси Радков обяснява преклонението си пред легендарната певица, научи HotArena.

Двамата са родени в един ден и тя е единствената жена, която екранния Гацо Базов не иска да имитира. „Прекалено е голяма за мен, за да се правя на нея. Имам си други образи”, твърди Краси Радков.


Той и до днес винаги й се обажда на 24 април, за да я поздрави за празника. И не пропуска да й изпрати или цветя, или бонбони за рождения ден.

Доскоро в шоуто на Слави, имитатор на първата дама на България, бе Виктор Калев. След като той напусна, никой не смее да имитира „вечната и святата”, пише „България днес”.

Нямам проблем да имитирам Лили, дали ще се получи или не, е друг въпрос. Но аз не бих си го позволил.
За мен тази жена е институция. Аз Лили Иванова няма да ставам”, категоричен е Радков.


От своя страна актьорът ще отпразнува рождения си ден като вдигне два купона. Единият с колегите от шоуто, и втори със съпругата си Станислава и семейството й.


Откакто преди няколко години остана сирак, Радков се отнася към родителите на жена си, като към собствени. Той винаги се отчита подобаващо за тъста и тъщата на всеки празник.


Актьорът е с „най-широките” пръсти в „Шоуто на Слави” и няма ден, в който да не донесе я бонбони, я сладки за екипа с думите „Ей така, просто да се почерпим”.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени