Краси Радков се фука с тузарски джип (Черпи с уиски на промоция)

2244
01 Май 2016, 11:00


Краси Радков подкара мощен джип, с който от известно време пори софийските улици. Актьорът сбъдна мечтата си да кара джип, а не кола, но не изневери на любимата си марка BMW, видя HotArena.


Комикът с хвали с тузарско BMW X5, което е взел с доплащане срещу предишната си кола - лизингово BMW. Той съвестно плащал вноските си по лизинга в продължение на 5 години, а щом погасил цялата сума, върнал колата и взел джипа срещу нея. Естествено, срещу съответното доплащане. 


Запознати издават, че Радков се е бръкнал с цели 45 хиляди лева, за да се обзаведе с джипа. Парите платил в кеш. Той беше засечен с него на паркинга карй бТВ, където чакаше съпругата си Станислава Ганчева


Веднага щом тя се появи, Радков започна да я снима в новата им семейна кола. Нещо повече, със сияеща физиономия Краси започна да обхожда колата си от всички страни, за да я снима в целия й блясък, видя Уикенд


След като двамата със Станислава се нарадваха на джипа, отпрашиха към родното си Ребърково. По пътя се отбиха на бензиностанция, където заредиха с гориво и купиха две бутилки уиски на промоция, за да почерпят за новата придобивка.


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени