Красива ли? Вижте Венета Харизанова без грим (Папарашко фото)

https://hotarena.net/laifstail/krasiva-li-vijte-veneta-harizanova-bez-grim HotArena.net
Красива ли? Вижте Венета Харизанова без грим (Папарашко фото)
Венета Харизанова минава за един от най-красивите модели у нас, но дали истината е толкова лицеприятна?


Венета Харизанова няма нищо общо с това, което виждаме на лъснатите й снимки, научи HotArena. Папараците успяха да уловят модела по време на изпълнение на ежедневните им задачи. Със сигурност и на тях е било трудно да разконспирират коя е тази дама с лъскав джип и толкова неугледен външен вид.


Да, това е Венета! Яхнала мощен джип \"Порше\", тя по нищо не се отличава от останалите \"простосмъртни\". Отново е заложила на любимия си червен цвят на облеклото. Но с този ярък нюанс бледото й и подпухнало лице с торбички под обите изпъква още повече. Тя изглежда доста състарена и не особено звездно, когато не е наклепана с целия грим, с който сме свикнали да я виждаме, пише \"България днес\".


Харизанова се е барнала със спортен комплект, който е по-подходящ за джогинг в парка, отколкото за обиколка на столичните улици. Но тя явно е от тези зивестни личности, които смятат, че славата им позволява всичко. Дори да изглеждат като плашило и хич да не им пука...

17 Коментара

Сани В.

преди 6 години

......тя по нищо не се отличава от останалите "простосмъртни".Тя е толкова простосмъртна,колкото са и всички хора по света!Излязла е от същото място както ти и ти и той.......ще отиде там,където всички ще отидем!Просто е била на правилното място с правилният човек,за да си създаде материалните блага ,които и дават възможност да живее малко по-лъскаво ! Знаете ли на колко жени без грим тя не може да стъпи на малкият пръст в много отношения........ахахахах-Венета Харизанова,и коя е тя в същност.......

Коментирай

Ами да

преди 6 години

Тя така си изглежда. Подпухнала, изобщо не толкова слаба и дългокрака колкото се изкарва на яко Фотошоп органите си снимки. Жалки опити за внимание с целия този Фотошоп. Хайде стига вече! Бъдете естествени!

Коментирай

Екмекзис пехливан

преди 6 години

Дълго пачавре

Коментирай

1

преди 6 години

Венета е красива жена , просто на снимката е направила гримаса. И защо пишете, че е пачавра, след като е женена от толкова години???? Страхотна е, аз я харесвам.

Коментирай

az

преди 6 години

Повече от теб във всеки случай!!!!!

Коментирай

123

преди 6 години

Или това не е Венета Харизанова или снимките които качва в профила си не са нейни ,но просто няма никаква прилика ? Подпухнало кръгло лице което контрастира на издълженото скулесто в инстаграм и фб?

Коментирай

Емил

преди 6 години

Венета много отслабна, с дългите руси екстеншъни, подбран грим, дрехи и т.н изглежда прилично, но винаги ще си остане едно подпухнало къскрако девойче квото го помня как дойде с мен на морето на плажа с дънки и не ги свали цял ден, само ботуши дето не си беше сложила. Целулит ли, косми ли, така и не разбрах проблема....

Коментирай

Pipita

преди 6 години

При Гала си беше същата като от снимките. Явно хваната гримаса и поръчкова статия от ГниЛо. Те нали много се " обичат"

Коментирай

ГОшо

преди 6 години

ПОРЕДНАТА ПЛАТЕНА ПРОСТИТУТКА-НАРКОМАНКА!!

Коментирай

kkk

преди 6 години

Венета Харизанова изглежда чудесно на живо, точно като на снимките си. Редовно я виждах неглиже в апарткомплекс, в който тя и съпругът и притежават жилище. Никакви косми, никакъв целулит, безкрайни крака. Освен това никога не е се е звездеела.

Коментирай

Да бе

преди 6 години

След като са й безкрайни краката - защо използва фотошоп, за да ги удължава? Смешна е. Всеки може да сравни снимките от откриването на бутика на Дизел на Ники Михайлов в нейния и неговия профил. Е там се вижда жалката истина, а тя е, че Венета използва яко фотошоп и се прави по-слаба и с по-дълги крака. Жалка работа! Иначе може и да е свястна.

Коментирай

аз

преди 6 години

А тая патка,дето е писала и поръчала статията как изглежда сутрин рано?Венета е много готина,красивса е със и без грим...само може да мечтаете за живот като нейния...както и на Антония Бередин...ама авторката е ниска,трътлеста и незадоволена жена...

Коментирай

margi

преди 6 години

Pylna lyja.Nito izglejda dobre nito e dobre s glavata,Qvno govorish za nqkoi drug.Tq ne zvezdee zashtoto ne e nikakva zvezda

Коментирай

до.... да бе

преди 6 години

Как прецени от снимката в страницата на Перукан Лозанов, че краката й били къси и използвала Фотошоп? Смях в залата! Ти , моме тъпа, виждала ли си Венета в действителност или обсъждаш снимки в нета? Това е ,като да кажеш, че краката на Николета са много дълги от снимките на залегналия на земята фотограф и силния Фотошоп да разтегли краката й и вечно на пръсти от който стъпалата й стават като плавници големи и по дълги от дължината на краката й. Ти май,много разбираш от Фотошоп, чула си,че има такова нещо. ха ха ха. Венета е висока 185 с крак 130 см , а Николета минава права между чатала й. И може само да мечтае за хубостта на Венета, макар и по-голяма от нея.

Коментирай

eee

преди 6 години

ne e na 20 jenata, vseki ostarqva

Коментирай

Nqqhnqh

преди 6 години

Nali razvede Magi Jelqzkova, moje tq da e porn4ala statiqta kakvo se 4ydite i predpolagate.

Коментирай

До ккк

преди 6 години

Венета определено не е грозна жена и наистина е висока. Но не може да се отрече фактът, че ползва фотошоп, за да се направи една идея по-слаба. Аз също съм я виждала на живо и помня, че ми направи впечатление, че кокалите и са и широки, особено на таза. Това с диета не се оправя, каквото и да си говорим. Не разбирам защо трябва да обиждаш хората, не всички харесват това, което ти! Красотата е субективна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.