Красивата учителка бие път до София всеки ден от Ихтиман! (Още неизвестни факти за Зубева + реакциите на ревниви майки)

8035
20 Септември 2014, 10:41


Красивата хитова учителка, която за отрицателно време се превърна в световна сензация, всъщност се оказа скромно и обикновено момиче, узна HotArena.net.

 

28-годишната Силвия Зубева живее в Ихтиман заедно с родителите и всеки ден пътува по 2 часа, за да преподава на учениците си в 119-о СОУ в София.

 

Изпитвала куклите си на дъската

 

Не че не е имала възможности за по-добре платена професия, за работа, която не изисква толкова усилия и нерви. Напротив! Силвия неведнъж е била канена от различни модни агенции, защото има и тялото, и излъчването.

 

Зубева обаче от малка мечтае да стане учителка. Дори е изпитвала куклите си на дъската, затова пред нея не стои въпросът дали да започне работа за повече пари. За нея заплатата от малко над 600 лева е бонус към сбъдната й мечта.

 

„Искам да науча първо децата да бъдат добри и честни, на морал и ценности“, споделя Силвия пред „24 часа“. Тази година тя ще преподава на ученици в първи клас, като преди това е била възпитател в занималня.

 

За качествата

 

За да стане учителка, г-ца Зубева е минала през сериозен кастинг, където е трябвало да убеди началните преподаватели, че заслужава това място. Те са обсъждали уроците, методиката и личния принос, който смятат да приложат.

 

Силвия е водила занималнята на малкия син на певицата Йоана. „Много умна и „обрана“ жена, работеше прекрасно с децата“, описва я певицата.

 

За тормоза

 

Цялото това внимание, което я заля след снимката от първия учебен ден, не ласкае Силвия. Напротив! Тормози я!

 

След като нагли мъже взеха телефонния й номер от сайта на училището, Зубева не спала цяла нощ. Непрестанните обаждания, смс-и и неприлични подмятания я принудиха да изключи телефона си и до днес да не го включва.

 

Силвия се притеснява как ще реагират родителите на първолаците и опасенията й са основателни. По форумите ревниви майки вече нададоха вой срещу хитовата учителка.

 

„Да не се прави на света вода ненапита. Като не иска да привлича внимание, да се облича малко по-обрано, а не с толкова къси рокли“, гневят се родители в социалните мрежи.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ани
преди 3 години
-1
Учителката не е чак толкова красива колкото я изкарват,но е прилично облякана и на мен снимката от първия учебен ден ми харесва.не виждам нищо нередно,не разбирам роптаещите родители.Няма нищо лошо един млад човек да е професионалист.ри назначение,ако не е връзкарка,значи е можеща.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени