Красотата на детайлите в едно завършено обзавеждане за баня

1366
28 Септември 2016, 14:47


В търсенето на красотата и съчетанието, и в практическата страна в използването на банята, дизайнерите винаги са давали идеи и решения, които да трансформират обикновеното помещение в едно истински бутиково преживяване. Годините минават и модните линии се сменят, затова е много трудно вече да се каже какво е актуално и какво е модно в обзавеждането за баня.

Най-доброто решение е свързано с координацията между това, което се предлага на пазара и това, което човек има като собствена идея за реализация. Затова можем да разглеждаме банята като един проект, който в детайлите си намира приложение на различни модни стилове през годините, но в края на краищата да изглежда като една баня на тема, която да е код към съвременна живописна картина.

Хармонията и красотата се намират в съчетанието на големите уреди и мебели в банята, но и на малките детайли. Както има поговорка, че дявола е във детайлите, в обзавеждането в банята същото важи за красотата. Всичко, което може да присъства в банята: от мебели, здравословни и хигиенни продукти, кранчета и душове, тапети от фибростъкло, текстилни материи, огледала, вана и т.н. Основата на хармоничната линия се крие в способността да се постигне баланс, като се избират материали с подобаващо качество и лесни за съчетание.

Да вземем за пример осветителни тела: те допълват общата визия на проекта в банята и също могат да бъдат поставени и в другите стаи на къщата като един преход от едно помещение в друго. Същото може да се направи и с плочките в банята, които да са от такъв материал, който да позволи използването им в коридора или в други стаи като плавен преход в преминаването от едното пространство. Революционните решения в обзавеждането винаги са свързани с детайла. Прекаленото вглеждане в снимките на традиционните или модерните бани, може само да обърка сетивата и да ви отдалечи от вашето лично добро решение.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени